Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastanesinin verdiği rapordan sonra tekrar yeni bir rapor alabilir miyim?

Şizof1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar..

3 sene önce Ankara Eğitim Araştırma hastanesinden %80 şizofren Ağır özürlü raporu aldım (2 yıl süreli).
Raporun süresi dolunca tekrar başvurdum
% 80 şizofren ama ağır özürlü olmayan raporu verdiler.
Raporu itiraz ettik hakem hastaneye gönderdiler bu kez %80 ağır özürlü raporu aldım ama bu kez de İl sağlık müdürlüğü başka bir hastaneye sevk etti son olarak.

Son hakem hastanesindende % 80 Ağır özürlü olmayan şeklinde rapor verdiler bir oyun gibi insanla dalga geçer gibi sanki.
Benim de bu olaydan dolayı bayağı bir moralim bozuldu ve yıprandım.
Şuan Epilepsi hastalığım da başladı demek istediğim Bana ağır özürlü raporu veren hastaneye gidip tekrar rapor için başvurabilme hakkım var mı?
Bilgili arkadaşlardan soru-cevap şeklinde bir yardım rica ediyorum lütfen..

ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH

@Plumeria link için teşekürler okudum ama anlıyamadığım bazı noktalar var..Bana daha önce Ağır özürlü raporu veren hastaneye tekrar başvuruda bulunabilirmiyim.. Üstelik hakem hastanenin bana verdiği rapor 9 ay oldu bu süre yeterli sanırım tekrar başvuruda bulunabilmek için.. ne yapabilirim sizce yorumlayabilirseniz memnun olurum..Teşekürler

Arkadaşlar ne demişler akıl akıldan üstünden.Siz değerli insanlardanda yorum ve bilgilerinizi bekliyorum lütfen

evet süre 6 aydır tekrardan istediğin hastaneye başvurabilirsin

6 aydan erken başvuruldugunda kabul olursa o rapor geçersiz mi sayılır ?

Üst Alt