Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hafıza problemleri için folik asit içmek fayda sağlar mı?

anonymous

Aktif Üye
Konular
395
Reaksiyonlar
607
Şizoaffektifim. Hergün supplament olarak sabah/akşam balık yağı tüketiyorum. Hafıza problemi yaşıyorum. Acaba folik asit de içsem işe yarar mı?

hocam bence balık yağından çok hafızayı diri tutmak için kitap okumak ve/veya yabancı dil öğrenmek faydalı olabilir hatta bazı araştırmalar yabancı dil öğrenenlerin alzheimer olmadığı söylüyorlar

Son düzenleme:
@Sarman, hergün düzenli ingilizce, satranç, programlama ve ders çalışıyorum. Ama kendimden iyi randıman alamadığımı düşünüyorum.

@Carl Jung, düzenli kullanınca işe yarıyor. Ama alırken bazı değerlerine dikkat etmek gerekiyor. Adı neydi unuttum o içeriğindeki yağ oranının adını

@Carl Jung, sağlığınız için uygunsa direkt balık yiyin hocam boşverin balık yağını. A101'de balık dünyası markasına ait, pakette yazdığına göre, süzme olarak 400 gram gelen kafası alınmış ve temizlenmiş hamsiler var. Mısır ununa bulayıp yapıyorum harika tadı var bence, ayrıca 109.5₺ mi ne paketi... İçinde muazzam miktarda epa+dha var yani bu balık yağında bahsedilen faydalı bileşenler, işte bunlar. ayrıca direkt balık yiyerek proteinde almış olursunuz... zaten takviyelerde yağın okside olma problemi var sıkıntılı bir durum. Bir şişe balık yağı alacağınıza hergün hamsi yaparsanız çok daha fazla epa+dha alabilirsiniz.

bir sürü ilaç içip sağlam hafıza kalmasını beklemek normal değil. folik asidi erkekler de içebiliyormuş şimdi öğrendim kadınlar sadece hamilelikte sanıyordum. ilaçlar insanda kafa bırakmıyor benim de azaltmam gerekiyor

Üst Alt