Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hacettepe Üniversitesi'ne düz memur olarak atandım. Şimdi süreç nasıl ilerleyecek?

berke26

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
220
Arkadaşlar ben Hacettepe Üniversitesi'ne düz memur olarak atandım. Peki bundan sonra ne yapacağız? Üniversitenin personel duyuruları sayfasına baktım, henüz paylaşım yapılmamış. Genel olarak hangi evrakları getirmemiz gerekecek? Bir de sağlık kurulundan ÇALIŞABİLİR raporu almamız gerekiyormuş. Bunun için kurumdan kağıt alıp hastaneye götürmem mi gerekiyor? Yoksa direkt sağlık kuruluna gidip oradan üniversiteye mi götüreceğim?

Üniversiteler engelli memurların en rahat çalışacağı kurumlardır, hayırlı olsun.

- Nasıl olsa atandın, hergün işe de gideckesin, 1 gün fazla git bir şey olmaz. Üniversitenin personel daire başkanlığı nerede ise oraya git. neler istediklerini sana liste şeklinde vereceklerdir.

- çalışabilir raporu isteme huyu yeni mi çıktı bilmiyorum ama elindeki engelli raporunda çalışamaz yazmadığı sürece elindeki raporda geçerlidir. yeni rapora gerek olmaz.

- bildiğim duyduğum kadarıyla yeni memurların güvenlik soruşturması oluyor, bu da yaklaşık 2 3 ay sürüyormuş. yani acele edecek bir durumunda yok.

- son olarak evrakları teslim ettikten sonra hangi birimde işe başlayacağını olurda sana da sorarlarsa aklında olsun spor salonu, yüzme havuzu gibi sosyal ortamı olan alanları tercih etmeni öneririm.

@ucuncubahar,

Raporumdaki ÇALIŞAMAYACAĞI ALANLAR kısmı boş. Bu dönemden itibaren durum bildirir raporu istediklerini duymuştum.
Sosyal ortamı olan yerler daha mı rahat oluyor iş açısından?

@vahit1973 Yerleştirme sonuçları açıklandı.

@BayKukla Teşekkür ederim hocam

Arkadaşlar, evrakları teslim etmek için tahmini ne kadar süre verirler? 28 Şubat'a sağlık kuruluna randevu aldım da zaman yeter mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hacettepe Üniversitesi Erişkin Hastanesi mi ?

@Ahmet T Hacettepe Üniversitesi yazıyor.

ÇALIŞABİLİR raporu almak için tek hekim raporu almak yeterli mi, yoksa heyete mi çıkmam gerekiyor.

ben şimdiye kadar aldığım raporlarda hep heyet karar vermişti

hocam ben de hacettepeye atandım. telegramınız var mı iletişime geçsek?

çalışabilir sağlık raporu için direk hastaneye gidip alabilirsiniz. Engelli kimlik kartınız varsa sağlık raporu için ücret ödemezsiniz. Bazı iş bilmeyen çalışanlar bunu bilmezler ücret isterler ısrarcı olun, baktınız çıkar yol kalmıyor ödeyin fişinizi alın daha sonra hastaneye dilekçe yazarak ücreti geri talep edin. neyse saglık kurulu için rapor alacaksınız, görevli size ne için diye sorar sizde memuriyet atama demeniz yeterli. sıra sıra doktor gezersiniz. en son heyete girersiniz. 2 gün içinde enabızda raporlarım kısmına düşer.

bencede ücretsiz olmalıma adamlar devlet hastanesinin direk sayfasına ücretleri koymuşlar
Memur veya İşçi Olabilir Raporu1250 TL

Bugün Hacettepe'yi aradım. Durum bildirir raporuna gerek olmadığını, sadece engelli raporunun yeterli olduğunu söylediler.

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun,
Bende Hacettepeye atananlardanim,
Ankara da yaşadığım için orada çalışan arkadaşlarım vasıtası ile sordurma imkanım oldu;
-İlk olarak arşiv araştırmasına gonderiliyormus bize ait 10 kişilik atama listesi
-ortalama 2 ay kadar sürer denildi
-sonrasında evrak isteyeceklermis
-sanirim bizim gibi idari birimde çalışanlar beytepe kampüsünde çalışıyormuş (emin değilim arastiricam)
- sehir dışından gelecek arkadaşlar ev tutmak için acele etmesinler derim.

@berke26,

Raporun sureli mi suresız mi?

atanan 10 kişi whatsapp grubu mu kursak,en azından haber alan alamayana iletmiş olur

Üst Alt