Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haber internet sitesi açmam malullük maaşımı engeller mi?

Yılmazlar 12

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Paranoid Şizofreni teşhisi ile malulen emekli ettiler beni. Kendi adıma internet sitesi açıp yazılarımı ve haberleri yayınlamam malullük maaşımı ortadan kaldırır mı?

Normal emeklilik sizinki.Anlamam etmem ama normal emeklisiniz artı gelir etkilemez sizi.Kira da eviniz olsa malül emeklilik maaşınız kesilmeyeceğine göre.Hastalığınızla alakalı bir durumda değil.Hani sen hastaydın site mi açtın diyemezler.
Site dışında X üyeliği daha makul Düzgün bir dille yazarsanız problemde yaratmaz.

haber için instagram sayfası açmıştım ben canvada haber görselleri yapıyordum ama fotoğrafları videoları kullanamıyorsun telif hakkı engeli oluyor. birde anlık olarak paylaşman gerek haberleri sürekli pc başında olman gerek. Sorunun cevabını bilmiyorum ama habercilik için sürekli gündemi takip edeceksin. Ben daha çok youtube videosu çekmek istedim ama kimse yoktu tek başıma da yapmadım.

Üst Alt