Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ve B Sınıfı ehliyetim var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

mbaran

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
H+B Sınıfı ehliyetim var. Ben indirimli araçtan yararlanabilir miyim. Yada ne yapmam gerekir.

Şimdi 2 tane ehliyetin var biri h biride b doğrumu .

Valla dediğinden bir şey anlamadım h sınıfı ehliyetin varsa tatbiki yararlanabilirsin h sınıfı ehliyet aldıysan sorun yok

H ehliyetim vardı. 2010 da da B sınıfı ehliyet aldım. Sürücü belgemde h ve b ikiside var.

En son hangi ehliyeti aldıysan o geçerli olur. Önceki iptal edilir. Eğer sizin durumunuzda aksi bir durum varsa yanlış yapılmış suç işlenmiş demektir. Emniyete gidin ve önceki ehliyetinizi teslim edin, yoksa çok başınız ağrır. Benden söylemesi.

şimdi bende anlamadım tek sürücü belgen varda h ve b sınıfımı yazıyo yoksa 2 tane sürücü belgen varda biri h biri b mi

sürücü belgem bir tane. tek belgede H+B yani yükseltme diyelim.

2 adet sürücü belgem yok. bir tane. onda da H+B işte.

h sinifi ehliyetle ilgili

Selam arkadaslar ben kursa yazildim ehliyet almak h sinifi ozel donamli rapor ile basvurdum aklima sorular var sinav nasil oluyo ne zaman tarih olarak kurs mu haber veriyomu sinav giris belgesi tam anlayamadim bu konuyu sinava giren veya bu konuda bilen varsa cevap yazsin bana ayrintili olarak

Sayın mbaran.
Şu anki uygulamaya göre senin ehliyetin yanlış basılmış.
H+B diye bir ehliyet sınıfı yoktur.
Olası bir çevirmede ehliyetinize el konur.
Ben senin yerinde olsam emniyete gidip düzelttirirdim.
Sonra mağdur olmayın.

H ve B sınıfı ehliyet aynı anda olamaz. Acaba H derken "H mmotorsiklet" mi denmiş emniyet'Teki sürücü dosyasında

aynen bir hata söz konusu

bendede B+A2 ehliyet mevcut idi aldığım rapor ile H ye çevrildi ve eski ehliyetimi teslim ettim. Ehliyeti aldığınız emniyete gitmekte fayda var en kısa sürede. sonrada buraya yazın merak ettik :):cool::eek::D:D:D

%90 altında özürüm var. Sol ayak polio sekeli. Acaba bana verilen raporda "ÖTV'den muaftır" yazılması gerekir mi?

ÖTV'ye dair bir atfa gerek yok. Sadece tanı kısmında ol alr ekstremitede kısıtlılık olduğu yazsın ve "otomatik vitesli araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibaresi olsun, tamamdır.

Benim raporumda Kas İskelet Sistemi alanında: "Tablo 3.3 kısalık, tablo 3.5 uyluk atrofisi ve baldır atrofisi, tablo 3.7 sol ayak kas gücü" yazmaktadır. Bu tanı da sorun çıkarırlar mı? saygılar alt extremidite çin

Sol ayak ifadesi olduğu için rapor kullanımında bir sorun olmayacaktır

Üst Alt