Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı için olumsuz rapor verildi. Başka hastaneye başvurabilir miyim?

bırolsahin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sag heipareziyim ve h sınıfı ehliyet raporu alamadım.raporum olumsuz çıktı.şimdi başka hastaneye başvurabilir miyim yoksa belli bir bekleme süresi var mı?

Birol kardeşim hangi hastaneden aldın? Engelli sağlık kurulu raporu mu? Engelli sağlık kurulu raporu eğer sürekli olarak işaretli ise yeni rapor çıkaramıyorsun. İtiraz etme hakkın var.

6 ay beklemen gerekir. 6 ay sonra istediğin hast. başvurabilirsin.

özel hastaneden sadece ehliyet alablır raporu alamaz mıyız şımdı vermıyorlar mı ankarada bı özel hastane falan ben devlet hastanesı istemıyorum ötv ındırımı faln duşunecek durumda degılım sadece ehlıyet almak istiyorum

Yeniden başka hastaneye rapor için başvuru yapabilirsiniz. Eğer sistemde görürlerse eski raporu, zaten vermezler...

emreylcn
Özel hastanelerin raporları da kabul görebilir. Ama bedensel kısıtlılığın emniyet'te tereddüte yol açmaması lazım. Yani, emniyet'teki görevli araç kullanmak konusunda tereddüt yaşamamalı...

Üst Alt