Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sinifi ehliyetle normal otomatik vites araba kullanabilir miyim?

kkader

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ben kas hastasıyım. 72 raporum var e
hliyet almak icin saglik ocağına basvurdum doktor bana hangi ehluyet verilecek bilemedi bende h sinifi olabilir dedim hastaneye sevk etti hastanede muayene oldum göze sonrada norolijiye noroloji onaylamadi saglik kuruluna gönderdi ordakilerde saglik ocağına gidecek sin geri dedi
benim ne yapmam lazim nasil ehliyet alacam b mi h mi ne yapcam bilmiyorum lütfen yardimci olun sabah gidecem ama nereye

Nöroloji doktoru H sınıfı vermem mi diyor, yoksa size ehliyet vermem mi diyor ?

Ehliyet alamazsın diyor heyete gönderiyor heyet bizle ilgisi biz vermiyoruz diyor norolojide heyete girmen gerek diyor oraya gidiyorum onlar oraya oraya ugraştıyolar ne yapcam bilmiyorum yarın yine gidecem

O hastane sana ehliyet vermiyor demektir başka hastaneye bak bence.

Başka hastane derken nere mesela üniversite mi ne diye başvurcam onlar bana nasıl ehliyet verileceğini bile bilmiyor h sınıfına mı basvurmam gerekb sınıfına buna kim karar veriyor ehliyet sınıfına yani h aldımda otomatik vites kullanabilirmiyim

kkader

H sınıfı verirler
Kimlerin sürücü belgesi alabileceği sürücü yönetmeliği'Ne göre belirlenir
Kas hastalarına çok büyük oranda 1-2 yıl sonra kontrol olacak şekilde H sınıfı ehliyet raporu verirler
Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den almanızı öneriririm. Aksi halde tüm süreç sonunda emniyet'te sorun yaşayabilirsiniz. Ki, ötv-mtv istisnalı araç almak için de raporun yetkili hastanelerden alınması şart.

Not: http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

h verirseler alırsın oda zor bildigim başka sınıfda alman imkansız zaten.

Üst Alt