Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetimin olması ÖTV'siz araç alabilmem için yeterli midir?

fb1973

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba

1996 yılında h sınıfı ehliyet aldim raporda h ehliyeti alabilir yazıyo bu h ehliyetiyle ve raporla araba alabirmiyim ne yapmam gerekiyor

not:teshis kısmında spastik fibuler parazi yazıyo

özel donanımlı arac kullanması uygundur ıbarelı bır rapor alabılırsen ötv muafıyetlı bır arac alabılırsın h sınıf ehlıyet tek basına bır sey ıfade etmıyor maalesef

Selam Edip,benim arkadaşın sağ kolu omuzdan yok.H sınıfı ehliyette otomatik koldan kumandalı yazıyor...%60 da rapor var.ÖTV den faydalanabilirmi?İyisin değilmi?hoşkal iyi kal....

ötvsiz araç için rapor oraninin önemi yoktur yeterki raporda özel donanimli araç kullanabilir ibaresi bulunsun ...

Sağ kol omuzdan yok...Eminmisin Cem kardeş...

H sürücü belgesi

Arkadaşlar merhaba
ben 1996 yılında h ehliyet aldım ehliyette h sınıfı sürücü belgesi alir teshis spastik fibuler parazi diyor 2010 yılında vergi indirimi için aldıgım raporda Q rapor sürekli ve teshis sağ spastik hemiparazi hemiatrofi cerebralpalsy sekeli yazıyor araba almak istiyorum nasıl bir yol izlemeleyim 1996 yılında alınan raporla araba alınabilirmi ? Yeni rapormu almam lazım tskler BU ARADA H 1996 YILINDA ALINMIŞ H EHLİYETİM VARDIR BUGUNE KADARHİÇ ARABA ALMADIM TSKLER

fb1973

Yeniden devlet hastanesine araç almak için müracat edeceksin.Heyet senin nasıl araba kullanacağını karar verecek yeni raporuna yazacaklar.o raporla aracını alabilirsin.

verdiginiz cevap için tskler bu işlem için işimi hemen halledebilecegim hastane hangisidir bu işlem ne kadar surer

Devlet hastanesi şart bulunduğun ilde hastanelerin durumuna bağlı randevu verebilirler.Gideceyin devlet hastanesinin rapor odasından telefonla bilgi alabilirsin.

Iki sağlık raporundaki teshis farklı bunun hk bilgi lutfen

arkadaşlar merhaba

02.04.2013 tarihinde sadi konuk hastanesınden randevu aldım özel tertibatlı araç kullanabilir raporu almak için benim sorum 1997 yılında ehliyet için h sınıfı alabilr yazılı rapor elimde mevcuttur
teshis spastik fibuler prazi yazıyor

2010 yılında özurlu kimlik kartı almak için aldıgım raporda (bu raporu vergi indirimi içinde kullandım ve emeklilik hakkı aldım ) teşhiste sağ spastik hemiparezi hemiatroficerebral palsy sekeli yüzde 51 yazıyor

öğrendigim kadarıyla son zamanlarda alınan rapor var mı diye soruyorlarmış hastanede bu iki rapordaki teshis aynı anlamamı geliyor rapor var dememekki dogru rapor olunca para ödenmiyormuş galiba
yoksa yalnızca 1997 yılında alınan raporu sunmak mı dogru
bu konuda ikilemde kaldım

ve bu 2 rapora göre bana özel tertibatlı araç kullanabilir raporu alabilirmiyim şimdiden herkese teşekkürler

mevcut h sınıfı ehliyet özeltertibatlı ehliyete degiştirmek gerekirmi

Arkadaşlar merhaba

elimde 1997 yılında alınan ehliyet var bugün dr sadi konuk hastanesinden h sınıfı sürücü olur
özel donanımlı gazvefrenpedalları sol ayaga göre tasarlanmış otomobil kullanır raporu aldım
teshis serebral palsi eski ehliyeti yeni rapora göre değiştirmek gerekirmi nasıl yol izlemeliyim tskler

Bu rapor ile sürücü kursuna yazılıp B'yi H'ye dönüştüreceksiniz önce. Ondan sonra gaz pedalını sol ayağa taşıan özel donanımlı aracı ÖTV-MTV istisnasu ile satın alıp dilediğiniz gibi kullanacaksınız.

Not: Rapordan iki nüsha alın. Hastaneden verilmediyse, noterde çoğaltın. Çünkü biri ehliyet diğeri araç alımı için lazım olacak

Not: Raporunuzu -özel alanları gizleyerek- burada yayınlayabilirseniz, başkaları için de emsal olur

Ben hiç b ehliyeti almadım 1997 yılında h ehliyeti aldım ehliyet raporunda özel donanımlı araç kullanır ibaresi olmadıgından bugün tekrar yukarıda belirtigim sekilde rapor aldım bunun hakkında bilgi almak istiyorum raporu siteye koyarım

O zaman yeni raporunuzu alıp emniyete gitmeniz ve rapordaki ibareyi sürücü belgenize/dosyanıza işletmeniz yeterli. O zaman vergi istisnalı araç da alabileceksiniz...

Üst Alt