Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim ve eski raporlarımla araç alabilir miyim?

turkerbektas

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim 2002 de almış olduğum H sınıfı ehliyetim var daha öncen raporlarımla indirşmli araç aldım.enson 2012 de araç aldım yılbaşında değişmeyi düşünüyorum.2009nyılında %38 lik bir raporum var arkasında özeltertibatlı araç kullana bilir diyor.birde 2011 yılında almış olduğum %48 lik bir raporum var bunda özeltertibatlı ibaresi yok.2 raporu aynı anda sunup araç aldım.şimdş yasalar değişmi heralde aynı şekilde araç alabilirmiyim alamıyorsam nasıl yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz bilgisş olan arkadaşlar

turkerbektasSürücü belgen eskiyse yenilemen lazım.İl sağlık kurulundan Verilen kodlar hangi süresiz raporuna uyuyorsa onlan labilirsin.Önemli olan sürücü belgesindeki kodların raporuna uyması.

Raporumda özel tertibatlı araç kullanabilir otomatik araç kullana bilir H sınıfınehliyet alabilir gibi hiç bir ibare yok bunda sıkıntı var mı rapora da işlem yıptıracakmıyım

Ehliyetindeki bilgilerle raporunuzdaki bilgiler otomatik vitesli elden tertibatlı araç kullanabilirse yazıyorsa araba alabilirsiniz

Ehliyet eski hiç birşey yazmıyor sadece h dınıfı yazıyor rapordada hiç bişey yazmıyor ehliyete ekletcem değiştirip.roporada bir işlem yaptırmalımıyım onu öğrenmek istiyorumraporda yazmasa olur mu

Yeni kodlu sürücü belgesi çıkarmanız şart.Raporundaki engelinle ilgili ibaralerde kodlara uyarsa araç alınabilir.

Ben şunu öğrenmek istiyorum rapor arkadında özeltertibatlı falan yazmıyor bunları düzenletip yazdıracakmıyım yoksa ehliyet kodaları yetermi

aile hekiminden sevk ile rapor alacak bununla sağlık kurulunda heyyete girip ehliyet raporu aldıktan sonra ehliyet alacaksınız yalnız tertibat burada yazılıyor yani ötvli araç alabilmeniz buraya bağlı ehliyeti kodlu b alıp ötv raporuna müracaat edeceksiniz onuda ehliyet raporuyla destekliyerek almaya gayret edin yani noterden ehliyet raporunun örneğini alın onu ötv heyyetine verin ona göre rapor verilecek sonra galeriye gidin vergi dairesine sorsunlar tamamsa alırsınız.

Üst Alt