Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim var. Yeni rapor için başvurduğumda sürücü olamazsın dediler..?

akif1968

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sol kolumu ateşli silahla kaybettim.Engelli raporum var.H sınıfı ehliyetimi aldım.Ehliyet üzerinde özürlü tertibatlı araç kullanabilir yazısı olmadığı için tasarımcı tekrar rapor almamı istedi hastaneye rapor için başvurdum bana araç kullanamazsın dediler.Almış olduğum araba elimde kaldı ben ne yapabilirim.Ehliyetim olduğu halde arabamı kullanamıyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim..?

banada kesinlikle araç kullanamzsın demişti ilk başvurduğum doktor ama tamamen gerizekalılığından kaynaklanan bir durumdu başka doktora gittim şak diye verdi hatta bide araç alırken aldım, şimdi yarış bile yapıyorum ralici gbiyim maşallah:) bi hastaneye bağlanma bi kaç yere git doktorlar çok bilgisiz bu h sınıfı hakkında çünkü kanunlardan bi haberler...

merhabalar ,
raporunuzda teşhis ne yazıyor kaç yılında aldınız

Üst Alt