Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim ile otomatik vites araç kullanabilir miyim?

omerkaplan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H ehliyetimde ticari araç kullanamaz ibaresi var başka bişey yok normal bi aracım var çevirmede bi sıkıntı olmuyor ama herhangi bi kazada suçlu olmazsam bile banada ceza yazıyolar ehliyeti ruhsata ve plakaya işletmediğim için bu durumda ne yapmam gerekir işlemleri nasıl yapacam bide ruhsata işlettiğim zaman arabanın değeri düşermi bilen arkadaşların cevap vermesini rica ederim teşekkürler....

Sayın OturanBoğa H ehliyetim var ,özel donanımlı,otamatik vitesli araç kullanması uygundur raporumda var ama ehiyeti ruhsata işletmek gerekiyormuş plakayla yoksa H ehliyetle normal araç kullanamazmışım ozman aracın değeri düşermi işlettiğim zaman yoksa ben ötv dende yararlanamıyorum ortada kaldım.sizce ne yapayım :)) yazılarınızı ve yorumlarınızı da bayadır takip ediyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyosun abi walla helal sana çok teşekkür ederim ..

"otomatik vitesli araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor almalısınız. Bunu yaparsanız, ruhsata bir şey ekletmenize gerek yok. Raporu alıp Emniyet'e götürür, "otomatik vites" ibaresini ehliyetinize/dosyanıza işletirsiniz...

Üst Alt