H sınıfı sürücü belgesine sahip olup, ehliyetinde "özel tertibatlı araç kullanabilir" yazısı bulunanlardan neden tekrardan sıfır araç alımında devlet hastanesine yönlendirilip özel tertibatlı araç kullanabilir raporu istenir anlayamıyorum. ki artık birçok hastanede heyet için doktorların hepsi ayrı ayrı günler ve saatler olmak suretiyle 2 haftadan 3 aya kadar gün veriyor muayene için. 8 doktora gireceğimize göre 3 ay içinde 8 kere artı heyet başvurusu artı heyet sonucu derken toplamda en az 10 kere hastaneye gitmek gerekiyor. 3 ay içinde sapasağlam olun ki sağlıksal açıdan birini kaçırdınız mı muayenenin aklınızı da kaçırtacak tarihe kadar beklemeyiniz. Ulaşım zorluğu hava şartları refakatçi sorunu derken tekrar tekrar sakatlığımızın hatırlatıldığı bu ülkede eziyete uğramak için yaşadığımızın bir kez daha farkına vardım...
Aslında H sınıfı ehliyetinde özel tertibatlı araç kullanabilir yazan kişiden tekrardan rapor istenmesi dava konusu olabilir mi ve bu eziyet mevzuatını danıştayda iptal ettirebilir miyiz merak ediyorum.. Elini taşın altına koyacak ve gönülden bu davayla ilgilenecek hukukçu yok mu acaba koca ülkede..
Gokhan
Aslında H sınıfı ehliyetinde özel tertibatlı araç kullanabilir yazan kişiden tekrardan rapor istenmesi dava konusu olabilir mi ve bu eziyet mevzuatını danıştayda iptal ettirebilir miyiz merak ediyorum.. Elini taşın altına koyacak ve gönülden bu davayla ilgilenecek hukukçu yok mu acaba koca ülkede..
Gokhan