Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyete başvurduğumda hastane B sınıfı ehliyetim olduğunu görebilir mi?

Vefa K

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Merhaba herkese, sol ayak baş parmağım ve onun yanındaki parmağım küçükken geçirdiğim bir kazada koptu ve bu nedenle ÖTV indiriminden yararlanabileceğimi bu platformun da yardımıyla öğrendim.Cuma günü Haydarpaşa Numune'de sağlık kurulu karşısına geçmeyi planlıyorum.Sizlere sorum kurul hali hazırda B sınıfı ehliyetim olduğunu görebilir mi?

kursa yazılacaktınız b sınıfını h ye çevirir rapor alacaktınız sadece hastaneye söylemediniz trafik bilmeyecekmi h sınıfı almakla ötv siz araç alınmıyor heyet doğrultusunda karar alınıyor ayak baş parmağınız sizin araç kullanmanıza mani olsaydı b ehliyetiniz olmazdı h verirlerdi kaldıki haydarpaşa numune hastanesi zor rapor alınan yerdir bugün yüzde 90 a ağır özürlü yazmayan heyet kaldıki başparmaktan h ehliyet verecek

Son düzenleme:
İyi araştırmacı doktor çıkarsa bahtına her şey görür... Lakin bir iki inceleme ile her şey görürsünüz.
Doktorun bu işi yapacağını sanmıyorum kadı ki geçmişteki ehliyetinin doktor açısından niye önemli olsun? Sakatlık sakatlıktır Dokor mevzuata göre ya B verir yada H veya hiç vermez..

Vefa K insaflı bir heyet denk gelmediği sürece muafiyet hakkı elde edebilmeniz çok zor

Vefa K

Kurul B sınıfı sürücü belgeniz olduğunu göremez. Bunu araştırmaz da zaten.

b sınıfı ehliyetin olması dezavantaj değil avantajdır olduki raporu aldın sadece direksiyon sınavına gireceksin yoksa normal ehliyet alır gibi bütün dersleri görmen gerekiyor ama bu engel ile rapor alman çok zor çünkü hayatınını sürdürmene mani değil verseler bile çok düşük oran verirler

Üst Alt