Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet ve ozel donanımlı araç için iki ayrı rapor kullanabilir miyim?

bekir0675

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Benim Hsınıfı ehliyet alır ve ozel tertıbatlı arac kullanır raporum var ehlıyet alınca bu raporu degılde ozel bır hastaneden aldıgım rapora otomatık vıteslı arac kullanır ıbaresı ekletıp ehlıyetı alsam ve araç alıncada o ozel tertıbatlı arac kullanır raporumla alsam bır sorun olur mu ?

İki farklı ibare olan iki farklı raporla işlem yaparsan araç kullanırken büyük sıkıntı yaşarsın. Bence aklından geçirme...

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Bir sorum daha olacak. Ben Ankarada bir hastaneye başvurdum ve surucu olamaz raporu verdıler itiraz ettim hakem hastanesıne yonlendırdıler alakasız bır hastalık tanısıyla yine surucu olamaz raporu verdıler son kez ıtıraz ettım ve gıtmedım o hastaneye. Aylar sonra Muğlada bir hastanede aldım Hsınıfı ehliyet alır ve ozel tertıbatlı arac kullanır raporunu şimdi ehliyeti almak üzereyim araç alımında sıkıntı çıkar mı eskı raporları goz onunde bulundururlar mı ?

Bilemiyorum ama, büyük olasılıkla o olumsuz kararlar emniyet'e bildirilmiştir, orada karşınıza çıkacaktır ve ehliyet alman engellenecektir.

Bülent bey ehliyetimi aldım engel çıkarmadı emniyet. yalnız bir sorum daha olacak ben ankarada iki kez surucu olamaz raporu aldım ve en sonunda muğladan aldığım surucu olur raporuyla ehliyeti aldım peki bu raporla ankarada sıfır araç alırsa otv ındırımlı vergi dairesinde sıkıntı çıkar mı ? bide muğladan aldığım raporda özür oranı ve sürekli olup olmadığı belirtilmemiş bahşekimliğe muğlada çıktım sorunumu dile getirdim biz boyle rapor verıyoruz dedıler.

Hayırlı olsun :)

Araç alımında bir sorun olmaz. Araç alımında kullanılacak raporun dışında bir inceleme olmayacak.
Yalnız, araç alımında kullanılacak raporda oran yazması şart. Oran bulunmayan raporla araç alınamaz

Üst Alt