sera
Satış yapan görevliler konuya hakim değiller, takip eden elemanları sizin işinizi görecek olanlar. Ben eşimin üzerine ( sağ kol Engelli ) daha araç aldık, Skoda'dan Allah onlardan razı olsun hem pazarlığım da olsun satış da olsun satış sonrası olsun ( boya koruma, cam filmi vs. ) her türlü kolaylık sağladılar yardımcı oldular, tertibat da katlanır paspasın altına giren aparat yapmışlar fren pedalının yanına bir gaz pedalı daha var katlayınca paspasın altın da kalıyor.
Genelde aracı ben kullanıyorum, eşim yeni doğum yaptı bebekle ilgileniyor, zaten 0 araç kıyamıyorum ona vermeye

Benim mesai arkadaşım 2 ay önce Toyata 1.4 dizel otomatik aldı, memnun ama Octavia bi başka wolksvagen kalitesi genişliği bir başka, octavia yı bi görün derim.. 56 bin nakit verdim 10 bin tl 0 faiz 12 ay taksit 66 bin e herşey dağil aparat vs. 1.6 tdi style pakete ek olarak sanruf ve geri görüş kameralı olarak aldık. Allah Kazasız belasız kullanmak nasip etsin , hayırlı olsun şimdiden alacağınız araç.
+ şunu da belirtmeden geçemicem Toyota da çalışan arkadaşlarım var görsen almassın diyolardı. Nedeni sordum girişiyolarmış kapıları yerine oturtmak için, boyadan hatalı geliyormuş zımpara yapıp geri gönderiyolarmış, bizim milletimize güven olmaz, her nekadar yerli malı kullanma taraftarı olsam da ülkemiz de yapılmayan araç tercih ettim..