Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet iptal edilirse eskisini kullanabilir miyiz?

zekiresuloglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Bana il sağlık müdürlüğü yılda bir kez muayene şartıyla otomatik vites araç kullanabilir raporu verdi.Şuan bendeki c sınıfı ehliyeti h sınıfına çevirdiğimde daha sonra muayeneden veçemezsem hsinifi ehliyet iptal oluyormu oluyorsa eski c sınıfı ehliyeti geri alabiliyormuyum

Hocam h ehliyet verilmiyor artık size b sınıfı ehliyet verilir. Sağlık durumunuza göre 1 yıl sonra muayene de size uygun ehliyet verilir. Rahatsızlığınız nedir acaba

Miyotonik distrofi

Benim merak ettiğim her sene kontrol şartıyla verilen ehliyet ilerde kontrolde iptal edilirmi edilirse eski ehliyetim olan c sınıfı ehliyeti geri verirlermi. Ben şuan bu cevabı bulamadan ehliyetimi engelli ehliyetine
çevirmek istemiyorum ilerde ehliyetsiz kalabilirmiyim

Ehliyetin iptali demek sürücülüğünüzün bitmesi anlamına gelir. Eğer polis sisteme girmez bakar geçerse sıkıntı yok ama bakarsa birde ceza yersiniz. BENDEDE E SINIFI EHLİYET VARDI BİGÜN GERİ DÖNMEK İSTESEM TAHMİNİMCE ALAMAM ÇÜNKÜ ARTIK OLMAZ . ALIRSANIZ DA B VERİRLER YADA BÜYÜTMEK İÇİN YİNE SINAVA FALAN GİRERSİNİZ.

Üst Alt