Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet ile üç tekerlekli motor kullanabilir miyim?

sahrud_45

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim aklıma bir soru işareti oluştur h sınıfı ehliyet başvuru yaptım ehliyet kursuna raporlumda özel donamlı otomobil kullana bilir diyor yani ben araba kullanma hakım var sorum şu aynı zamanda üç tekerli motor kullanabilmiyim açama aynı ehliyetle bu konuda bilgisi olan yazsın veya bana ne yapacağımı söylesin

H sınıfı sürücü belgeniz ile tadilatlı 3 tekerlekli motor kullanabilirsiniz.

gardeş benim raporda araba kullanabilir diye ifade var daha sonra sorun cıkmasın

scooteriniz akülü ise ehliyete gerek yoktur.

h ehliyetim var

H sınıfı ehiyetle üç teker motor bombardier can -am spyder roadster kullanabılırmıyım.bi sorun olur mu

Raporda "H sınıfı sürüceü belgesi alır, motorsiklet kullanabilir" yazmalı ve bu amaçla sürücü kursundan H sınıfı ehliyet almalısın. O zaman kullanabilirsin.

benım h ehlıyetım var sanırım sadece üç teker motosiklet kullanabıır dıye ıbareyı dusurecem rapora ole degılmı

"Motorsiklet" ibaresi eklenecek rapora ve o raporla sürücü kursuna yazılacaksın...

Üst Alt