Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için sağlık raporunu özel hastane veriyor mu?

legend06

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar h sınıfı ehliyet için sürücü kursunu aradığmda bilgi için sağlık raporunu özel hastanelerde verıyor hangi rahatsızlığınz varsa o bölümü doktoruna giidin dedi ve ben trafık kazası sonucu omurılık felçi oldum yuzde 92 raporum var c5 c6 sevıyesınde sağ bacagımı kullanıyorum ve normal otomatık aracı kendım rahatlıkla sürebılıyorum yalnız sol elimin parmaklarında hiç harekt yok ehlıyet için rapor alırken sıkıntyı olurmu yardımcı olursanız sevınırım nasıl bi yol izlemelıyım

Devlet hastaneleri Ve ünüversite hastaneleri dişında hiç bir hastanenin raporu kabul edilmez.Ayrıca %90 üzeri engelli raporuna H sürücü belgesi verilmez.Devlet hastanesinden yeniden alacağın H sürücü belgesi ve araç için engelli rapor oranı % 90 sanın altına düşebilir sürücü olarak rapor verilirse.Hastaneden hastaneye deyişiyor.Devlet hastanesinden verildiyse %90 üzeri raporunla araç alabilirsin aracıda herkes kullanabilir.

Ehliyetimi Ankara Emniyetten 7 ay önce aldım. Tam hatırlamıyorum ancak ya randevu esnasında ya emniyette "Özel hastane" ibaresi geçiyordu. Okuduğum yazıda özel hastane raporunun kabul edildiği yazıyordu. Zaten özel poliklinikten rapor alıp ehliyet alan kişi sayısı azımsanamayacak miktarda. Onu okuyunca özel hastaneden almadığıma pişman oldum raporu.

Üst Alt