Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için rapor veren doktor araba için vermiyor!?

Sado27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Oncelıkle s.a

h sınıfı ehlıyetı almak ıcın hastaneye basvurmustum ve h sınıfı ehlıyetımı aldım
araba almak ıcın ısede ozel tertıbatlı ıcın yıne aynı hastaneye basvurdum doktor ayaklarımda sorun vardı fızık tedavı baktıgında dedıkı senın ayakların kaslarında pek sorun yok basabılıyorsun ben sana rapor veremem dedı
ama h Sınıfı ehlıyetı ıcın rpaoruda yıne kendısı vermıstı sımdı dıyor h Sınıfı ehlıyetınde bır yanlıslık yapmıs olabılırım dıyor. ıgne emg yaptırmamı ıstedı

bu raporu vermesse napabılırım yanlıslık yapmıssa bıle bu ehlıyet degıstıremem ve benım ayaklarım cok zayıf ınce ve cok cabuk agrıyor ayaklarım. doktorda sorun ok dıyor ne yapmalıyım doktoru mahkemeye bıle sıkayet etmeyı dusunuyorum acıkcası yardımalrınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler.

Doktorunun vereceği karar bu kaldı ki elindeki ehliyetini bile kaybedebilirsin doktorun şikayeti sonucu.
Başka bir hastaneye git orada dene şansını istersen

Baska Hastaneye gidicem ama orada vermez ozaman cunku bırıne gtmıstım vermedı ama son bır baska hastaneyıde denıcem ama orada vermesse mecbur doktoru sıkayet edıcem ehlıyetde gıtsın ozaman bır anlamı kalmaz hıc bır doktorda vermesse ehlıyet gıtısnkı normal ehlıyet alabıleyım

Şansını başka hastanede dene şayet bu raporu alamazsan araçta alamazsın. Sonrasında ona göre bir yol denersin

Başka hastaneye git

Şikayet etme kendisine resmen söyle şikayet etcem diye işte ozaman yusuf yusuf eder

Valla Once Zaten Emg Testı Istedı Onu Yaptıracagm SOnra Yanına Gıttıgımde Halen Yıne Olumsuz Der İse Sızı Sıkayet Edıcegım Mahkemeye Vs Dıcem Bakalım Yusuf Yusuf Edıcekmı Yoksa Baska Seymı dyecek Goruruz.

Sado27

Başvuru sonucu olumsuz olursa il sağlık müdürlüğüne itiraz edeceksiniz. Yine olumsuz olursa Sağlık Bakanlığı'nca belirlenecek kurulda görüşülmesini talep edeceksiniz. Oradaki rapor kesin hükmündedir.

Üst Alt