Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için hangi hastanelere gidebiliyoruz?

ertan35

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyet için sadece il sağlık müdürlüğünün sevk ettiği hastanelere mi gidebiliyoruz?

istihdam için alınmış raporum var h sınıfı için ayrıca istediğim bir yetkili hastaneden alabilir miyim alırsam da şu an ki raporumu kullanmaya devam edebilir miyim yani ikisini birden?

sistem değişti yanlış bilmiyorsam tabi. bende ehliyet almak için hastaneyi aradığımda görevli dedi ki, ilk önce aile hekiminize başvuru yapacaksınız o sizi devlet hastanesinin ilgili bölümlerine sevk edecek. eğer sevk ettiği bölümler olumlu yönde görüş bildirip sevk kağıdınızı onaylarsa sürücü kursuna gidip yazılabiliyorsunuz.

ben perşembe günü aile hekimime gittim ben dedim H sınıfı ehliyet almak istiyorum. beni toplam 4 bölüme sevk etti.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları.
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları. (PSİKİYATRİ)
Nöroloji.
Göz Hastalıkları.

bende bu pazartesi gününe 4 bölümden randevu aldım. yalnız şöyle birşey var acaba sorun olur mu? internetten randevu alırken aynı hastaneden aynı günde en fazla 2 bölümden randevu veriyor. bende 2 bölüme randevu bulunduğum ilçedeki hastaneden, diğer 2 bölümü randevuyu da diğer ilçe hastanesinden aldım. böyle yapmamın sebebi doktorların yaz dolayısı ile tatilde olmaları. eylül başında geleceklermiş. acaba bir sorun olur mu?

OturanBoğa

ekpss ile memur olarak atandım ileride unvan yukseltme vs ıcın tekrar sınava gırersem kullanırım diye,belli mi olur bunların işi bugün araç kullanamazsın diyen yarın oranda düşürür iyi olmaz,yuzde 45 sol brakial plexus,ehliyet alalım derken daha onemlisi işte sıkıntı olmasın.

OturanBoğa

hocam olmadı bugün hastaneye gittiğimde ilk doktor yönlendirdi sağolsun. dedi H sınıfı ehliyet için sağlık kurulu raporu alman gerekiyor dedi beni sağlık kuruluna yönlendirdi. bende sağlık kuruluna gidip derdimi söyleyince beni toplam 7 bölüme yolladı. psikiyatri, nöroloji, göz, dahiliye,genel cerrah, fizik ve kbb polikliniklerini dolaştım. çarşamba günü öğleden sonra heyete gireceğim. orada karar verilecek ehliyet alıp alamayacağıma. pek umudum yok ama hayırlısı...

Üst Alt