Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için "Hakem Hastane tarafından karar verilmesi uygundur" kararı..?

padisah1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyet için "Hakem Hastane tarafından karar verilmesi uygundur" kararı..?

Bolu da H sınıfı sürücü belgesi almak için sağlık kuruluna başvuru yaptım. 200 tl verdim. Sonuç olarak Hakem hastane tarafından karar verilmesi uygundur diye rapor verdiler. Ankara da gidebileceğim ve önerebileceğiniz hakem hastaneler nereler? Ayrıca hakem hastaneye gittiğimde tekrar rapor ücreti yatıracak mıyım?

Ankara Hastanesi, Numune hastanesi, Atatürk Hastanesi.. Uzak dur bunlardan. Ben Ankara Hastanesine gittim, rapor vermedi, uğraşıyorum şimdi.

neden vermediler ? ben muaynelerimi oldum 10 aralık a kurul için gün verdiler

MErakımı mazur görün: Engeliniz neydı Padişah kardeş?

%30 ortopedik ellerimde, ayaklarımda ve dizimde hareket kısıtlılıgı var. %15 de dermatolojik. genelde % 41

Hakem hastaneye kendileri sevk etmediyse, bence umursama o kararı ve kendin başka bir hastaneden yeni rapor almaya bak.

Üst Alt