Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı Ehliyet için Alınan Raporda Oran Olur mu?

Cartegena

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar...
H.Sınıfı ehliyetim var.Otomatik vites ehliyetin üzerine yazdırmak için tekrar yeni rapor aldım..Verilen Raporumda

H sınıfı ehliyet alpr,otomatik vites kullanır ibareli verdiler..Oran belirtilmemiş.Benim şüphede kaldığım araba alırken oran
yüzünden sorun çıkar mı?

Durum Maliyedeki görevliye veya işgüzarlığa göre değişir. Oran önemi yoktur ancak yazılması daha makuldür: daha iyi ve hızlı sonuç çıkarırlar.

h sınıfı ehliyet almak için illa bedensel engelli mi olmak gerekiyor merak ediyorum ben kalp hastasıyım h sınıfı ehliyet alabilir miyim h sınıfı ehliyeti almak için nerelere başvurmam gerekiyor bende bilmiyorum öğrenmek istiyorum

CEREN16 %90 ve üzeri raporunuz yok ise zaten araç muafiyeti hakkınız yok

90'ın üzeri ötvden indirimli araç aldık ama benim ehliyetim yok bedensel engelim yok ama otomatik dışında araç kullanamam ...

ÖTV indirimli araç sizin adınıza alınmışsa ve ehliyetiniz yoksa aracı kullanamazsınız.

ehliyet olmadan aracı kullanamam biliyorum :) h sınıfı ehliyet almam için ne yapmam lazım bedensel engelli olmadığım için b sınıfı ehliyette alınabilir diyorlar ama

CEREN16 Bedensel engele sahip olmadığınız için H sınıfı ve otomatik vites kullanabilir raporu vermezler ama yeni yıldan sonra isteyen otomatik vitesli araç ehliyeti alabilecek bundan faydalanabilirsiniz

3T3N1TY

teşekkür ederim inşallah yeni yılda otomatik vitesli ehliyet uygulamasına geçilir ...

Üst Alt