Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet için alınan rapor ücretli mi?

onuray

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar,H sınıfı ehliyet için rapor almak ücretlimi acaba.

Arkadaşım ben alırken ücret almadılar ama nasıl almadılar hemen açıklayayım.
Yanında mutlaka yüzdeli sağlık raporu ile git yoksa ücret alıyorlar.
ben "Bakırköy dr.sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi[FONT=arial]"nde çıkarttıgımda böyle söylenmişti.[/FONT]

teşekkür ederim inşallah almazlar

ehliyet özele giriyordiye malesef alıyolar bazı hastaneler almıyordu fakat şimdi hepsi para talep ediyor aslında almamaları lazım ama dinleyen kim

kafalarına göre alıyorlar sabit birfiyat yok her hastane ilde degişik ücret talep ediyor

Eskişehir yunus emre 67 tl 2 hafta önce aldım

% 40 ve üzeri engelli raporunuz varsa herhangi bir ücret ödemezsiniz, ödediyseniz eğer tekrar hastaneye raporunuzla müracat edin almış oldukları ücreti geri iade ediyorlar.

kazazede müracaat edin derken nasıl bir yol izlicem yazar mısın. H sınıfı ehliyet için rapor aldım raporda %80 oran yazıyor. Raporu alalı 6 ay oluyor paramı geri alabilirmiyim ?

evet benden alınan parayı ben 1 yıl sonra geri aldım.hatta parayı geri öderiz ama ödediğine dair vezne fişini getirmem gerekir dediler, bende 1 yıl önce alınan küçücük fişi nerde saklayayım dedim ve aynı fiş sizin arşivinizde mevcuttur dedim, ve haklısın dediler arşivden fişi bulup parayı iade ettiler.

kazazede;

Tamam işte nasıl aldığını anlat bende deniyim. Vezneyemi başvurdun yoksa BİMER OZİDA gibi yerlere mi bildirdin.

asla ücret alınmaması gerek. ancak bu devlet hastanelerinde..

özürlü kimlik kartınız varsa rapor ücreti alınmıyor

Üst Alt