Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben kurs ücreti 600 tl verdim ve aralık 15 sınavına girdim yeni, bence yüksek ama emniyet ehliyet harç parası dahil değil benimki direksiyonla falan 850 tl bulması lazım...
H sınıfı ehliyetle Ticari araç aldığıda Vergi indiriminden yararlanabiliyormuyum birde şey diyecem ticari araç aldım söz gelimi servis aracı bunu vekalet verip misal babama çalıştırma şansım var mı?
H sınıfı rapor aldım ancak şimdide ehliyet alamıyorum
Arkadaşlar
hastaneden h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı araç kullanır raporunu aldım ehliyet kursuna gittim kursta ayağından engelliler için kurs aracı olduğunu kolundan engelliler için araç olmadığını söylediler. Sürücü kursu seni kayıt ederiz ancak denetim için gelen müfettişler seniaraçtan indirir ve dosyanı iptal ederse verdiğin para ve evrakların boşa gider diyorlar milli eğitim ile görüştüm biz karışmayız iptal edilme riskini göze alırsan kayıt ol diyorlar
başka şehirden sürücü kursu buldum onlarda buradan yeniden rapor alacan sonra kayıt olacan ve en az 14 gün mecburi derslere girecen diyorlar ee benim işim niğdede işten izin alamıyorum alsam bile yeniden rapor falan almam gerekiyor. Buradaki sürücü kursu 500 tl ver kayıt ol eğer ehliyeti alırsan
700 tl daha verecen yok alamassan iptal edilirse 500 tl yanar diyor ne yapmalıyım iki arada bi derede kaldım
aynı olay bi arkadaşımında başına gelmişti ama biz Ankara gibi büyük bi yerde olduğumuz için kum gibi sürücü kursu var h ehliyet veren başka bi kurstan sakatlığa uygun donanımda bi araç bulduk ve direksiyon sınavına o araçla girildi ve ehliyet alındı . yaşadığın yerdeki kurslara bi bak ( h sınıfı veren ) inşallah bulursun kardeş bu işler çok zor maalesef
valla kardeş zaten niğde de yaşıyorum en büyük sıkıntı orda 3 tane sürücü kursu var 1 tanesi h sınıfı verebiliyor oda işte durum ortada bilmiyorum ne yapsam lanet olsun bu işler ne pis işlermiş insanda ne istek ne şevk bırakıyorlar
sağolasın bayrak
valla sonunda olacağımız o artık konyadan alacam ama işte ehliyet için 11 gün konyada kalmam gerekiyor sanırım çünkü artık zorunlu olarak en az11 gün sürücü kursunda eğitim alınması gerekiyormuş böyle de olunca işim niğde de izin almak sıkıntı oluyor. bakalım bişeyler yapacaz. Bu arada bayrak kardeş benim niğdeden aldığım raporu konyada kullanamazmıyım ehliyet için aldığım raporu
vission kardeş niğdedeki sürücü kursunda bana göre araç olmadığı için ehliyet alamıyorum burdan bırak 1000 tl yi 1500 desinler inan alacam düşünmeden o kadar yıldım bu işten raporu bi dert ehliyeti bi dert nedir bu ya başka şehirden alayım dedim bu kezde raporu yeniden çıkartman gerekiyor niğde devlet hastanesinin raporu niğde de geçer diyorlar sanki buradaki hastane avusturya krallığına bağlı hani tek rapor herşeye yetiyordu
dün diğer şehirleri aradım ehliyet için hepsi aynı şeyi diyor burdan rapor alman gerekiyor niğde deblet hastanesi raporu niğde de ehliyet alacaksan geçerli olur diyorlar
Türkiye de birbirinden bağımsız 81 farklı eyalet olduğu için hiçbir eyalet diğer eyalet hastanesinin raporunu kabul etmiyor..! Bingöl'de ehliyet ücreti 2 ay önce 1200 tl idi..