Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet değiştirme tecrübelerim | Bursa

Konular
27
Reaksiyonlar
0
4-5 defa sağlık ocağına gıtmeme rağmen doktor nasıl bi rapor vereceğini bilmiyordu. gemlık devlet hastanesine gıttım zar zor buldum sağlık ocağından almam gereken kağıtları. sonra sağlık ocağına gidip doktora verdim vermesi gereken raporu yani onun yapacağı iş için ben uğraştım maddi/manevi
neyse ortopedi ve nörolojiye sevk yaptırdım 2 dr 100 tl gemlik muammer ağım devlet hastanesine gidip doktorlara muayene oldum
mutlaka doktorlara tanı yazdırın mesela h sınıfı ehliyet alabilir falan diye ortopedi yazmamış benımkıne bursaya gidip tekrar gemlik'e dönmek zorunda kaldım
2 doktorun teşhis yazdıktan sonra bunları il sağlık müdürlüğüne götürüyorsunuz ayda bir kurul toplanıyormuş

bu yazıyı bursalı okuyan varsa ayın 22 sine kadar yaptırsın şubart 22 çarşamba kurul toplanacak haftaya kurula gidince

tekrar yazarım yararlı olduysan ne mutlu bana

bende başvurmuştum 4 ay önce pisikiyatriden ilaç kullandığım için direk ehliyet alamaz diye yazdı tanı anksiyete yazıyordu aslında öyle abartılı bir sorunumda yok sonrasını bilmediğim için uğraşmadım birde 200 tl aldılar benden hastane

heyete 22,02,2017 tarihinde girdim 3-5 gün sonra gel al dediler inşallah bu son gidişim olur alacağım evrakları emniyete götürdükten sonra başka birşey istemezler...

16997322_10155153539354802_2146653265_n.jpg

16997016_10155153539329802_1057161135_n.jpg

sağlık ocağından alacağınız doldurulması gerek kağıtlar bunlar arkadaşlar ne kadar aradım bunları bi bilseniz..

H sınıfı ehliyet değiştirme

H sınıfı ehliyetini değiştiren oldumu? Hangi belgeler isteniyor?
cemocan33

cemocan33

Aile Hekimi sağlık raporu için hastaneye sevk ediyor. Sağlık raporunu aldıktan sonra bankaya 15 TL yatırmanız gerekiyor. Makbuz ve 2 adet biyometrik fotoğraf ile Emniyet Müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor.

Üst Alt