Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı ehliyet almak için nasıl bir rapor işe yarar?

pitircik1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Devlet hastanesinden aldığım rapor özel tertibatlı ve otomatik vites kullanabilir diyor..fakat daha önceden (3 hafta) fakülteden aldığım rapor otomatik vites kullanabilir diyor. Fakülteden aldığım raporu emniyet kabul etmemişti çünkü açıklamalar yetersizdi. Verilen rapor düz bir yazı şeklinde idi ve hangi sınıf araç kullanacağım da yer almıyordu. Ben tekrar fakülteye gidip raporu düzelttirirsem açıklamalı bir rapor istersem, muhtemelen bana rapor içeriği değiştirmeden yine otomatik vites kullanabilir şeklinde bir rapor verir diye düşünüyorum.
Benim ehliyet için hangi raporu kullanmam daha avantajlı olur? Bunu bir de sizinle paylaşmak istedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Çünkü ehliyeti bir daha değiştirme şansım olmayacak.

Engeliniz sol ayağınızdansa 'otomatik vitesli araç' ibaresiyle, değilse 'özel donanımlı araç' ibaresiyle işlem yaptırmalısınız.

sağ elimde 2,3,4,5 tırnak kısımı yok(dip eklemden ampute), sol elimde 3,4,5 MCP, 1 ve 2 proximal flanxdan. özür yüzdesi T

özel tertibatlı raporu kullanmalısınız.

peki engeli sol bacakta olduğu halde otomatik vites yazdırması gerekirken rapora, tertibat yazdırırsa (sırf otomatik vites araç sevmediğimden dolayı) bu raporla sol bacaga uygun bir tertibatla araç alabilir mi ve problem yaşar mı?

Özel donanımla kullanmaktansa otomatik vitesli kullanmak çok daha kolaydır. Sol bacağa uygun tertibat yok zira... Olabilecek tek şey gaz-fren elle kumandalı bir donanım, dediğim gibi o da çok daha dezavantajlıdır.

ya arkadaşlar para kazanma bu kadar kolaymı şaşırdım doğrusu toplam maliyeti 10 tl yi geçmeyecek malzemeye K.V.İ. diye bir aparat 1.325 küsüratıda olan bir meblağ millet soygunçu olmuş aynısını yapmazsam keserim bu elleri..göre göre insan bu kadar da kazıklanmaz.ki allahtan da mı korkmazlar yavv....

Üst Alt