Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H Sınıfı ehliyet almak için izlemem gereken prosedür nedir?

enesigneci

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
H Sınıfı ehliyet almak için izlenmesi gereken prosedür nasıldır? Sol spastik hemiparezi hastasıyım.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Rapor alıp sürücü kursuna yazılacaksınız. Bu kadar :)

Teşekkürler bugün İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Polikliniği'ne başvurdum.Sağlık Kurulu Şefi raporu vermeyeceklerini,verirlerse de çok uğraştıracaklarını söyledi.Beni Şişli Etfal Hastanesi'ne yönlendirdi.Oraya telefon ettim ikamet adresimi söyleyince Haseki'den alabilirsiniz dedi.Böyle birşey var mı?İkamet ettiğim yere göre mi gitmem gerekiyor? Vereceğiniz cevap ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Başından savmış... Hangi hastaneden isterseniz alabilirsiniz. İkamet ile hiç bir ilgisi yok. İncirli'deki Sadi Konuk hastanesine gidebilirsin...

Kolaylıkla alabileceğim bir hastane arıyorum açıkçası.Yani bir hafta içinde alabilirsem çok güzel olur;çünkü bir hafta boşluğum var sadece.Teşekkürler.

Ben sadi konuk'tan bir günde almıştım...

Sadi Konuk'tan 2 günde alabilirsin. 200-220 TL ücret alıyorlar hazırlıklı git.
HasekiDen geçen sene randevu aldım tam 6,5 ay sonrasına verdiler boşuna uğraşma. Neredeyse yarım yıl geçti hala randevuyu bekliyorum.

Sadi Konuk neden ücret talep ediyor peki ?

Üst Alt