Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet almak için İstanbul'da hangi hastaneyi önerirsiniz? [Soru]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan huso39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

huso39

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar benim sorunum sol kolum polio sekeli.
Ben 2004 yılında Bakirkoy Devlet Hastanesi'ne Gitmistim.
Ehliyet Raporu icin ortopedi Doktoru Bana Sen Ehliyet Alamazsin demisti.
Ben tekrar Bu hastahaneye gitsem rapor vermek icin problem yaratirlarmi.

Yada sizler Hangi Hastaneyi Onerirsiniz.

S.a size tavsiyem ŞİŞLİ ETFAL hastanesine gidin rapor konularında orası diğer yerlere göre daha bilgili ve anlayışlı

sonra bildiğim kadarıyla ehliyet alabilmen için sana olumlu rapor da verirler

Yalnız, şu ibare olmasına dikkat edin: "H sınıfı ehliyet alabilir, otomatik vitesli araç kullanabilir"
Bu şekilde, otomatik vitese sahip tüm araçları da kullanabilirsin...

"Özel tertibatıda unutma"

başka isteklerin varsa onlarıda yazdır :)
burası TR

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt