Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
H sınıfı ehliyet almak için en baştan itibaren yapmam gerekenler nelerdir?
H sınıfı ehliyet almak istiyorum sıfırdan izlenecek yollar nedir nerelere gidecegim birde ehliyet için alacagım rapor vergi indirimi raporunu etkilermi
Tam teşekküllü devlet hastanesine rapor için dilekçe ile başvuru yapın. Ancak raporunda özel donanımlı araç kullanabilir yazması gerekir. Ayrıca özel donanımdan kasıt nedir onuda raporda belirtmesi gerekir.
sürücü belgesi için takip edeceğin yol Aile hekimi,Uzman hekim,İl sağlık kurulu heyete girilecek kodlar işlenecek.Eyer eski normal ehliyetiniz varsa bu işlemlerden sonra direk Trafik tescile gidilecek.Yoksa sürücü kursuna müracat edilecek.
Ehliyet için alacağın raporda yüzdelik oran yoktur hiçbirşeyi etkilemez.
Yeni aldığın sürücü belgendeki kodlar elindeki raporuna uyuyorsa ÖTV siz araç alabilirsiniz.Eyer yeni bir rapor istenirse bu rapor direk hastaneden alınacak ve yüzdelik oranlı bir rapor olacak.Vergi indirimli raporundan oran düşük olursa ozaman sıkıntı çıkar.Elindeki raporla bulunduğun nakil vasıtalar vergi dağrelerine müracat ederek bilgi alabilisin araç alımı için.
Benim sol elimde kısıtlilık var ilkini 2015'te ikincisini de geçen sene olmak üzere iki kere heyete girdim maalesef sürücü olamaz raporu verdiler doktorların bana söylediği neden ise tek kolla direksiyon hakimiyeti sağlayamaz...bu yıl bir daha başvurmayı düşünüyorum