daha önce almış olduğun rapor ehliyet ve ötv indirimini içermemektedir muhtemelen. o yüzden ikisinin kullanım alanları farklı ve bir ihtimal bir birini etkilemez diye düşünüyorum. lakin bu kesin etkilemeyecek diyemem. bu konu tam bir muamma aslında ve halletmenin en temiz yolu raporu yine aynı ilden alacaksan şayet, il sağlık müdürlüğünden raporuna yeni haklarının ilave edilmesi ile ilgili başvuru yapıp kendini tekrar hakem hastaneye sevk ettirmen ve ehliyet ile araç kullanımı ayrıca ötv indirimi için yeniden tüm haklarınıın değerlendirildiği bir rapor almak. bu işi en temiz halletmenin yolu. ama sen şuan heyete gireceksen eğer gir ve raporunu al, eski raporunu etkilemeyecektir diye düşünüyorum. eski raporunu sen muhtemelen 193 sayılı vergi indirimi için maliye'ye vermişsindir ama ehliyet ve ötv indirimi için alacak olduğun raporunu daha sonra vergi dairesi ne vereceksin iki birim birbirinden biraz ayrı. olaki ileride bir sorun oldu iki raporunu birleştirmek için yine il sağlık müdürlüğü üzerinden başvuru yaparak tek bir rapora bağlayabilirsin diye tahmin ediyorum. malumunuz kanunlarımızda bu tarz en can alıcı noktalarda bir muğlaklık var ve kesin bir yargı olmadığından sadece fikir yürütebiliyoruz/yürütebiliyorum...