[FONT=sans-serif]arkadaşlar H sınıfı ehliyet alabilir raporu almak için hastaneyi aradığımda görevli dedi ki, ilk önce aile hekiminize başvuru yapacaksınız o sizi devlet hastanesinin ilgili bölümlerine sevk edecek. eğer sevk ettiği bölümler olumlu yönde görüş bildirip sevk kağıdınızı onaylarsa sürücü kursuna gidip yazılabiliyorsunuz.[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben perşembe günü aile hekimime gittim ben dedim H sınıfı ehliyet almak istiyorum. beni toplam 4 bölüme sevk etti. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Kulak Burun Boğaz Hastalıkları.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ruh Sağlığı ve Hastalıkları. (PSİKİYATRİ)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Nöroloji.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Göz Hastalıkları.[/FONT]
[FONT=sans-serif]bende bu pazartesi gününe 4 bölümden randevu aldım. yalnız şöyle birşey var acaba sorun olur mu? internetten randevu alırken aynı hastaneden aynı günde en fazla 2 bölümden randevu veriyor. bende 2 bölüme randevu bulunduğum ilçedeki hastaneden, diğer 2 bölümü randevuyu da diğer ilçe hastanesinden aldım. böyle yapmamın sebebi doktorların yaz dolayısı ile tatilde olmaları. eylül başında geleceklermiş. acaba bir sorun olur mu?[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben perşembe günü aile hekimime gittim ben dedim H sınıfı ehliyet almak istiyorum. beni toplam 4 bölüme sevk etti. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Kulak Burun Boğaz Hastalıkları.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ruh Sağlığı ve Hastalıkları. (PSİKİYATRİ)[/FONT]
[FONT=sans-serif]Nöroloji.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Göz Hastalıkları.[/FONT]
[FONT=sans-serif]bende bu pazartesi gününe 4 bölümden randevu aldım. yalnız şöyle birşey var acaba sorun olur mu? internetten randevu alırken aynı hastaneden aynı günde en fazla 2 bölümden randevu veriyor. bende 2 bölüme randevu bulunduğum ilçedeki hastaneden, diğer 2 bölümü randevuyu da diğer ilçe hastanesinden aldım. böyle yapmamın sebebi doktorların yaz dolayısı ile tatilde olmaları. eylül başında geleceklermiş. acaba bir sorun olur mu?[/FONT]