Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyet alırsam araç alımında avantajım olur mu?

hakanmemik

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, Raporumu yeniledim ve normal ehliyetim var ve ehliyetimi H ehliyete çevirtmek istiyorum sizce bunun bir yararı olur mu ? . Aracım yok ve araç alımında da bana ne gibi yararları olur. Alcağım aracıda özürlü plakalı nasıl yaparım ve araç illaki özel donanımlı olmalı mı ? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi günler dilerim.

Rahatsızlığın var ise ve buna göre sağlık kurul rapırun var ise. Ayrıca H ehliyeti alımında engel durumun var ise, araç alımında çok avantaşın olacak. ÖTV ve 5 yıl boyunca MTV ödemesi olmayacak. Örneğin benim durumumda araç indirimim yaklaşık 18.000 tl indirim oluyor.

Rahatsızlığım var iç hastalıklar olarak geçiyor. Rapor aldım 55 oranında , Hehliyeti alımında engel durumu nedir?

Evet sn.kkelbekk ötvden yararlanma şansım yok onu anladım. H ehliyet aldığımız zamanda kullandığımız aracında plakası özürlü ibaresi olmak zorunda ve normal başka araç kullanmamıza izin verilmezmi ?

Kısıtlama olmaz, yine kullanırsınız araçları. Plakada damga kaldırıldı artık yapılmıyor.

ücretsiz otoparktan yaralanırım en azından bir o yararı galiba :)

Evet H ehliyet olursa onu alırsınız. :)

Üst Alt