Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehlietimle 8+1 caravella alabilir miyim?

sami-1967

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar h sınıfı ehlietim var 2 el voswagen caravella 8+1 koltuklu hususi otomobil geçior ruhsatta maynee 2 senede bir gidior ben bu aracı alabilirmiim h sınıfı ehlietle kullanmamda sakca varmı bilen varsa cevaplar sevinirim

Ticari olmamak koşuluyla kullanabilirsiniz diye biliyorum.

ben sordum kullanamasın dediler 7+1 olursa kullanırsın dedi araba hususi geçior ruhsatta ben bu aracı ticari olarak kullanmayacam

7 + 1 ile 8 + 1 arasındaki ayrımı bilmiyorum maaleesef. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

karayolları trafik kanununa göre

otomobil :Yapısı itibariyle, sürücüsü dahil en çok 8 oturma yeri olan ve insan taşımak için imal edilmiş bulunan motorlu araçtır.

-“H” Sınıfı Sürücü Belgesi (Hasta ve sakatların kullanabileceği şekilde özel tertibatlı olarak, imal, tadil veya teçhiz edilmiş motosiklet veya otomobil türünden araçları kullanacaklar için),

yukarıda yazılanlara göre 8+1 kullanamazsınız . en fazla 8 koltuklu otomobil veya türevlerini kullanabilirsiniz

saygılar

herkese çok teşekkür ediorum aydınlattınız için demeki doruymuş 8+1 kullanamıoruz

Üst Alt