Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıf ehliyet almak için raporu nereden almam gerek?

breeze17

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
bugün sürücü kursunu aradım ve bana sağlık raporu alıcaksınız dedi H sınıfı alabilir ibareli ama ben bunu nasıl alıcam devlet hastanesine gittimi ne diyicem hangi bölüme gidicem şuan hiç birşey bilmiorum yardımlarınızı bekliyorum alan arkadaşlar varsada anlatabilirlermi acaba ?

bişey bilmemek çok güzel zaten kimse bişey bilmiyo böyle işlere önce kendin başlıyosun arkası çorap sökü gibi geliyor ..git hastaneye herşey peş peşe peşbeşe ögrenirsin :)

Engelin ne ?

http://www.taksimhastanesi.gov.tr/

Yukarıdaki hastanenin veznesine git. H sınıfı ehliyet için rapor alacağım de. Parasını öde. Girişte heyet var, makbuzunla oraya kaydını yaptır. Sonra sana verilen doktor listesini gez. Sıra bekleme, içerden hasta çıktığı gibi dal içeri. Heyet için geldim de hemen bakıyorlar.
Tüm doktorları gezdikten sonra çık gez. Sana verilen saatte orada ol. 1 günde veriyorlar raporu.

cevap verenler için teşekkürler yarın önerdiğini hastane için gidicem bakalım ne olucak :)

Üst Alt