Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"H ehliyetli Özel tertibatlı araç" ehliyetli kişi Otomatik araç kullanmak zorunda mı?

Lovex72

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
"H ehliyetli Özel tertibatlı araç" ehliyetli kişi Otomatik araç kullanmak zorunda mı?

Merhaba arkadaşlar H sınıfı Özel tertibatlı araç kullanır ibareli ehliyete sahibim ...

Peki araç alırken otomatik araç almak zorundamıyım yoksa manuel araç da kullanabilirmiyim ?

2 kez araç aldım böyle bir şart koşulmadı

manuel aracı kullana biliyorsan ve tertibatın ona göreyse sıkıntı yok ama mecburen otomatik kullanman gerekiyorsan mecburen otomatik vites kullanmalısın burada senin aracı kullanıp kullanamadıgın önemli ve tertibat neye istinaden isteniyor örnek: sağ kolun için mi tertibat isteniyor nedir detaylı bilği verirsen net cevaplar alırsın.

Sol kolumdan engelliyim cabbar... teşekkür ederim sanırım otomatik zorunluluğu yok

merhaba arkadaşlar takıldğım sorulara bukonuda tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum. Sorum, benim ehliyette H özel tertibatlı araç kullanır yazmaktadır. araç alacak olursam,daha önceden aldığım raporum yüzde 40 polyo sekeli sol ayak raporum var,Buna artı olarak şimdi sağ ayağımda güç kaybı başladı, SORU 1} bu rapor geçerlimi,2 özel tertibat araç yazan ehliyete sahip kişiler otamatık araçda kuklanabiirmi ,3. ben vergi indirimi istmyrm raporda alırken çok sorun çıkarıyorlar zaten,yani yeniden rapor çıkartmadan sadece özel tetibatlı H EHLİYETİMLE araç alabilirmiyim,cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

benimde sağ kolum bilekten sonrası yok

ben şimdi ehliyet çıkartmak istiyorum
doktora gideceğim rapor için ortepedi doktorunamı dıyecegım ehliyet çıkartacagım ozel tertıbat ile otomatık vites araç kullanabılır yazınmı dıyecegım..

bu durumda ötv ındırımı alacakmıyım.

Arkadaşlar bir sorum var,

H sınıfı ehliyet aldım içerikte H (otomobil yazıyor)

İşitme engelliyim. Manuel vites kullanabiliyor muyum?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

xcoll : senin söylemene gerek duymadan doktor sana zaten otomatik vites ayrıca tertibatlı arac kullanırsın raporu verecek ama hatırlatmanda da fayda olur

DuyguB : Manuelde otomatik vites de kullanabilirsin sorun yok

Üst Alt