Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturması ne zaman biter?

ertu24

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Adalet bakanlığına mart ayında evrakları teslim ettim 3 aydan fazla oldu arayan olmadı, ne zamana biter güvenlik soruşturması, önceki senelerde atananlar ne zaman çağırıldı.

Adalet uzun sürüyor onu net biliyorum.
3 ay bekeleyen de var 8 ay da...

Şubatta teslim ettim haziranda başladım geçen atamada

İstanbul da TBMM için
"SÜREKLİ KAMU İŞÇİSİ"
Güvenlik soruşturması kaç ay sürer?

net bir tarihi yoktur ama min 3 ay süreceği kesin

birimler arası iletişim bile yavaşken kurumlar arası iletişim her ne kadar elektronik ortamda olllsada 6 ayı bulması mümkündür

burda önemli husus bu sureci meraktanmı soruyorsun yoksa alternatif başka bir seçenek var , bu olmassa onu kakçırmayım diyemi sormaktasın

yoksa başta kısmen bahsettiğim gibi kuruma zamana hatta sürece göre bu sürecin tamamlanması değişkenlik göstermektedir

Maaş alabilmen için çalışman gerekli
Güvenlik soruşturması evresi halen işe net alınmadın yani maaş olmaması normal bir durum

@erola,

Başkalarıyla ilgili bilginiz var mi adalet bakanlığında hep mi bu sürelerde oluyor

2006 yılında 6 ay güvenlik soruşturması bekledim
2012 3 ay
2016 4 ay
başvurduğun firma ve firmanın önceliği ve dönemsel hareketlere göre süreç değişkenlik gösterebilir

seninki 3 ay surerken
2 ay önce işe giren adamınki 1 ay bile sürmeyebilir

bunu demek istedim özetle

sana tavsiyem 90larda moda olmuş bir şarkının sözlerinde yer aldığı gibi
sabır sabır ya sabır

zaten sabretmekten beklemekten başka birşey gelmez elinden sanırım

Üst Alt