Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözlerimde kist, şeker, tansiyon, kolestrol, belde ve boyunda fıtık, işitme kaybı..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Selam degerli arkadaşlar

ben %49 engelliyim gözlerimde kist şeker tansiyon kolestrol belde ve boyunda fıtık işitme kaybı hastalıklarım var benim için sorun yok ama bir kaç sorum olucak

1-%49 oranla vergi indirimi çıkar mı?

2-yakın arkadaşım hiç bir şeyi olmamasına ragmen benim 2 ayda çıkardıgım raporu %50 oranında 3 günde çıkardı sordugumda içeride adam var dedi devlet hastanesinden verilen bu raporun daha sonra iptal olma durumu nedir çok söyledim yapma diye ama dinlemedi bilen bir arkadaşım cevaplayabilirse sevinirim verilen raporu bir daha iptal edemiyorlar diye biliyorum ama gene de sizler daha iyi bilirsiniz

arkadaşınız yasal olmayan bir yolla haketmediği bir rapor almış, anladığım kadarı ile. yasal merciler, bu durumu eninde sonunda tespit edecektir, bu yol ile rapor alıp haksız menfaat elde eden kişi ve raporu almasını sağlayan kişilere cezai yaptırımlar uygulanacaktır..

Mr.No

1. %49 söz konusu olan hastalık %49 işgücü kaybına dönüşür mü? Bu konuyu bilemem. Hastalık cetveli var ona göre de değerlendirme yapılır. Bu sitede hastalık karşılığı oran listesi var isterseniz inceleyiniz..

2. Haksız yere alınan rapor,duyarlı ir vatandaşın uyarısı ile hızı sonuca gidilir. Ve raporu alanın eline patlar. Arkadaşınızın aldığı rapor gereli mercilere(özellikle valilik veya emniyet) durumu bildirebilirsiniz (bu sizin vatandaşlık göreviniz)...

Arkadaşınızın raporu iptal edilir zaten.. Devlette işe girmiş ise işi de fesh edilir.

peki kimse herhangi bir şekilde şikayette bulunmazsa şayet aldıgı rapor sonuna kadar geçerli mi olacak? sanırım devletimizin bu konuda bir denetimi yok diye biliyorum sonuçta devlet hastanesinden aldı kaşesi barkodu her şeyi tamam ben gördüm raporunu sanırım kimse uyandırmazsa bu şekilde devam edicek gibi görünüyor

siz şu anda burda bu yazıları yazıyorsunuz ya, belki bilişim polisleri, burdaki yazılanları incelemeye alıp, tahkikat dosyası açıyor olabilir.
Devletimiz bu tür insanlara hak sahiplerinin hakkını yedirecek kadar aciz değildir. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde..........
geçmiştede bu tür yollarla rapor verenler ve rapor alanlar yakalandı, bundan sonra da yakalanmya devam edecektir. arkadşınızı, ve rapor almasına aracılık eden kişiler yasal bir suç işlemiştir.

Üst Alt