İyi akşamlar arkadaşlar,2010 da h sınıfı ehliyet ve özel tertibatlı araç alır kullanır şeklinde yüzde 39 puanlık rapor almıştım 21.02 2013 de h sınıfı ehliyet özel tertibatlı araç sakatlık indirimi ve özürlü kimlik kartı için müracaat ettim.Önceki kalça çıkığı ve diyabet 1 rahatsızlıklarıma ilave olarak göz tansiyonu 22-23 civarlarında ve görme alan kaybından dolayı yeniden heyete girdim. Çorum araştırma hastanesinden Ankara numune hastanesine sevk ettiler. Görmemde çok ciddi sıkıntım yok. Sanırım yüzde 10 civarında görme alan kaybı var ayrıca göz tansiyonu ilacımı değiştirdiler şuna 18 ila 19 çıkıyor göz tansiyonumBu bilgiler çerçevesinde
1- yeniden h sınıfı ehliyet alma olasılık nedir? Göz tansiyonundan dolayı ehliyet ve otomobil alımında sıkıntı olurmu?Göz tansiyonu ve alan kaybından dolayı 10 puan civarında bir puan alabilirmiyimSevk işlemlerini başlatmazsam 2010 da aldığım sürekli raporum geçerliliğini korurmu?
1- yeniden h sınıfı ehliyet alma olasılık nedir? Göz tansiyonundan dolayı ehliyet ve otomobil alımında sıkıntı olurmu?Göz tansiyonu ve alan kaybından dolayı 10 puan civarında bir puan alabilirmiyimSevk işlemlerini başlatmazsam 2010 da aldığım sürekli raporum geçerliliğini korurmu?