Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz hastalıklarıyla emekli olabilecek yeterli tanıyı alabilir miyim?

hakan 6363

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
red od-2.75/-2.25*158 os+0.25/1.00×168g od ıp-os 0.9 bio ou pciol f sagda optik atrofi santralide kapsayan yaygin retinal atrofi solda periferik retinada atrarofi alanlari normal gib 17/15 yaziyor göz icin verilen oranda yuzde 33. Astim degwrleri ise fv1 61. Fvc 71. Fev1/fvc 75 duzenli bronkodilator kullanmakta olan olgu bilateraş yer yer ronküsler var. Verilen oran yuzde 20 tanilar bu sekilde. Toplam oran da yuzde 46

%46 oran ile engelli kimlik kartı alıp sosyal ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Daha buyuk orandan ziyade forundaki arkalaslar malullukle engelli emwklisini kariatiriyor kanunun 285 maddesuje gore engelli emwklisinde halen baltazar formulunune benzer bir formul.hesaplamsi kullaniliyir ic gucu kaybi hesaplamasunda engelli emeklisinde tek hastaliga degil rapirda bulunan kismi bagimli ve kronik sur3gen olmasjna daha cikmbakiliyor .

@hakan 6363, kardeşim oran puan diye bi şey yok çalışma gücüne yada yaşamana engel olucak kadar bi engelin varsa git sgk ya bi dilekçe yazıp seni sevk etsinler ben gittim hiç raporum yoktu sgk dr ları hastalıkları degerlendirdi hafif çalışma gücünden emekli oldum karar senin kötüyüm dersen git başvur ...

@ilker evlen,
Aralik 16 da basvurdum sgk,ya yine aralik basinda almis oldugum raporu verdim kardesim bende o yuzden sana sordum bu tanilarla ve kismi bagimligi yazdigi icin hafif derecede is gucu kaybi cikarmi diye

@hakan 6363, kardeşim bunu kimse bilemez kısmı bağımlılık emekli başvurusunda işe yaramaz ordaki doktorların seni nsl derecelendirecek o önemli yani senin verdeiğin raporun pek önemi yok sadece oranları onlar belirleyecekler bana 45 rapor belirlediler ben sonra rapor cıkardım sağlık kurulundan bu raporum 88 ve iki yıllık emekliliğim süresiz 5690 günüm vardı 4 b den

Üst Alt