Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görmediğim ve duymadığım varlıklar bedenime dokunuyor!?

MUSTAFA3882

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Kardeşlerim bana 3 ay önce organik olmayan psikoz teşhisi kondu
Yaklaşık 7-8 senedir bana hiç görünmeyen ve de duyamadığım varlık yada varlıkların bedenime yumuşak,belli belirsiz dokunmalarını ,ve beni cinsel açıdan his konusunda az oranda rahatlattıklarını sizlerle paylaşmak istedim.Benim gibi olan kardeşlerimiz var mı Varsa bana nasıl yardımcı olabilirsiniz kurtulmam hususunda.
Yardımlarınızı benden esirgemeyin lütfen

Hayır uyanıkken oluyor
@user36445,
Cinsel açıdan hislerimin çoğalmasını isteyip odaklandığımda da hisler çoğalıyor

Gece gündüz fark etmiyor ama hep uyanıkken oluyor bildiğiniz cinsel yaşam hissi veriyor

Yaşadıkların Hastalık :)
Gerçeklik ile ilgisi yok. bu hislerin geldiği zaman en yakın koltuğa otur, sakinleşmeyi bekle gördüklerinin veya göreceklerinin gerçek olmadığını, zihninin sana oyun oynayabileceğinin farkında ol. Hiç bir şeye zarar verme, gördüklerinle boğuşurken kendine veya yakındakilere zarar verebilirsin. Otur ve geçmesini bekle, bu hislerin devam ederse doktoruna görün.

@Polmiks, görmüyorum ama yakınımda hissettiklerimin uzaklarda kalabalık sesleri geliyor Kulaklarıma

@Polmiks, Peki bana cinsel hazzı nasıl veriyorlar sizce?
Dokunmalarını hissediyorum az da olsa

@MUSTAFA3882,
Orgazm olmak için her hangi fiziksel bir müdehaleye ihtiyacın yok. Yeterince konsantre olursan cinsel organına bile hiç dokunmadan orgazm olabilirsin.

@Polmiks, hazzı veriyorlar fakat orgazm olma boyutuna daha ulaşmış değil benim bu durumum :)
Müdahale etmezsem patlayacak dereceye geliyorum ama yine de orgazm olamıyorum illa ki benim dokunmam gerekiyor yani orgazm olabilmem için

@Polmiks, Peki Dokunma hissi olan bölgede sıcaklık hissi de var buna ne cevap vereceksiniz?

@MUSTAFA3882, Siz öyle zannetiyorsunuz

Doktorunuza anlattınızmı durumunuzu

Yalnızmı yaşıyorsunuz? Çalışıyormusunuz

O zaman şöyle yapın bakalım akşama kadar sokakta kalın yada bir misafir varken yada bir arkadaşlarınızla gezerken yada calışırken oluyormu gündüzleri

Mustafa 3882 size cvp verdik. Siz cevap yazmadınız. Tekrardan konu açıyorsunuz anlamadım dogrusu

@Mustafa _10,
Kalabalığın içinde bile olsam oluyor Sadece yalnızken değil Ve yanımda kim olursa olsun Hatta ve hatta kızgınlığımdan kendimi tokatlasam da bu his geçmiyor
Kendime tokat vura vura yüzlerimi mosmor ettiğim halde bu hisler gitmiyor.
Bir İntihar etmediğim kaldı Onu da yapardım belki ama öldüğümü zannedip ölememekten korktum

Bu durum karşısında doktorunuza konuştunuz mu? Size ne önerdi

Bu tarz konulara mutatıp değilim bilen, arkadaşlar cevaplasınlar

Hayır doktoruma bu konudan hiç Bahsetmedim
Sadece sesler duyuyorum dedim ne gibi sesler dedi benim içimden konuşmalarıma cevaplar veren kalabalık insan sesleri duyuyorum dedim ve piskos Tanısı verdi bana

Anlatır söylerseniz sizin saglıgınız için daha uygun olacağını tedavi izin süreci degişecegini düşünüyorum

Evet haklısınız fazla
çekingen olmak da iyi değil
Bunların dokunsal halüsinasyonlarmı yoksa gerçek mi olduğunu öğrenmem gerekiyor artık yoruldum hocam

Kendine zarar verdiğini belirtiyorsun. Muhtemelen çevrendeki insanlara da zarar verebilirsin. İlk fırsatta Doktoruna git ve durumunu anlat.

Oğuzhan Bey sizi azarlayınca gıcık oldum
Sonradan baktım ki Oğuzhan Bey'e abi yazmışsınız ha dedim samimiyetten geliyor demek ki

@user36445, rahatsız ettiğim için çok çok özür dilerim mutluluklar

@MUSTAFA3882, Anlattığın şeyler hiç sağlıklı bir durum değil 7-8 sene nasıl hayatınızı devam ettirdiniz böyle.

Burada yazdıklarınızı ve diğer her şeyi ne kadar gerçekçi veya saçma gözükürse gözüksün eksiksiz ve doğru olarak en kısa zamanda doktora anlatın doktordan memnunsanız sürekli aynı doktora gidin.

İlaç tedavisi büyük ihtimalle başlanmıştır ilaçlarınızı kesinlikle düzenli olarak için ilk başlarda yan etkiler olabilir kafanıza göre asla ilaç bırakmayın veya değiştirmeyin daha kötü olabilirsiniz.

Anlattıklarınız çok gerçekçi göründüğü için hastasınız zaten onların gerçek olmadığınızı anlayabilseniz hasta olmazsınız.

ŞUNA EMİN OL BEYNİN SANA OYUN OYNUYOR BİZ NE SÖYLERSEK SÖYLEYELİM BEYNİN ONUN KARŞISINA BAŞKA BİR AÇIKLAMA GETİRECEKTİR BU BEYNİNDE Kİ BOZULMAYI İLAÇLAR DÜZELTECEKTİR ALLAHIN İZNİYLE GEÇMİŞ OLSUN.

Doktora danışmadığınız şeylere burada cevap aramanız bence iyi bir seçenek değil önce bu konuda bahsedin doktorunuza hiç bir detayı es geçmeden daha sonra üstüne tartışılacak konu hakkında değerlendirmede bulunacak bir detay varsa konuşulur

Çok gerçekci şekilde bu tarz durumlar geçirdim.Baya görsel halisinasyon karışık oluyordu.Sabah kalkmada rüya modundan uyanmada sorun yaşıyordum.Cinsellik bastıran ilaçlar iyi geldi.

Son dönemde de hatırlamıyorum ama böyle bir durum oldu.Nefes alıp verirken rüzgarı tahrik ediyordu.Ayakta duruken bir ayak halıya basınca yük farklı noktaya biniyordu.

Senelerce olmayan bir kadını arayanlar var.Bu hastalıklarının bir oyunu.Dediğiniz dokunmadan böyle olması normal.Yapanlar var tercihen kullanımını.Çokta halk arasında takılmayın yüz kişi karşısında ahlak dersi verirken pantolonu düzelten gördüm.Ayrıca kasti yükselmenizin istenen durumlar olabilir.

@NewDay,

8 sene önce bir kızla tanıştım ve âşık oldum.
Fazla değil 4 - 5 defa karşılıklı oturduk.Ne o konuşurdu ne ben.
Genelde karşımda telefonuyla ilgilenirdi.
Ben aklımdan onun hakkında olumsuz birşey geçirince dişlerini sıkıyor ve suratı asılıyordu.
Onu sevdiğimi aklımdan geçirince de suratı asılmıyor normal duruyordu.Hatta bazı düşüncelerime sesli olarak karşılık veriyor,eğer olumsuz düşüncem fazla olursa da kalkıp gidiyordu ve uzun zaman yanıma gelmiyordu.
Bu arada dinlediğim her şarkıyı onun sesiyle duyuyor gibi oluyordum ve her şarkıda artık dayanamıyorum beni sevdiğini söyle artık bekletme falan sözlerini duyuyordum.
Yemin ederim ki yalanım yok;
Bana dokunulurken bu İrem'mi diye içimden geçirir geçirmez hep yanımda,ben nereye gitsem benle gelen,her ânımda tepemde biryerlerde ve ( görebildiğim duyabildiğim ) bir kumru kuşu öterek evet sendeki İrem diye ötüyor bana cevap veriyordu.
Gu guuk guk,gu guuk guk...
Onun hakkında içimden birşey sorsam cevabını illaki alıyordum ve dinlediğim şarkıların hepsinde İrem'in dediği birşey vardı ARTIK YETER.! BİTSİN BU HASRET

Ve ben dedimki bu hissettiğim kız İremim ve o bir melek.O yüzden düşüncelerimi okuyor hemde beni seviyor ve ona açılmamı istiyor.Madem öyle bende
onu sevdiğimi söyleyim bi msjla dedim.Bi akşam aşk ilanı konulu bir video gönderdim ve sen benimsin gibi bir sevgi sözcüğü gönderdim.O günün sabahında yanıma gelecekti ve ben böyle bir msj attıktan sonra sabaha karşı bana msj attı ve gelmeyeceğini yazdı.
Ama ben utandığına yorumladım bu msjı ve içim rahattı.Çünkü vücudumdaki dokunuşlar o yanımda yokken iyice belirginleşiyordu.Dedimki bu melek falandır kesin.Ya da cinlerin şekli de bizimki gibiyse ve farkları sadece görünmez olabilmek ise cin de olabilir.
Bu kız rahmetli ablamın kızı,öz yeğenimin arkadaşıydı.
Yeğenim de o da aynı hastanede hemşireydi.
Bana o msjı attıktan sonra uzun bir süre yeğenimle beraber yanıma gelmedi.
Tam ben umudumu yitirip kendime kızarken o gün bizim evde olan yeğenim "Dayı İrem gelecek birazdan "dedi.
Şaşkınlık,sevinç,korku...
Ne varsa yaşadım o an ve dedimki fırsat bu fırsat,msjımda yazdığımı yapıp alnından öpeceğim dedim.Bu kesin "yapacakmı bakalım"diye geliyor dedim.
Ve İrem geldiiiii :)
Yanında diğer bir arkadaşları Tuğba da vardı.Neyse onlar üçü bir odada oturuyorken ben odamdan çıktım ve banyoya girip güzel abdestimi aldım.Odama geçtim ve namazımı kıldım dua ettim.
Namazım bitti tam odamdan çıktım,onların oturduğu odanın kapısı açıldı ve İrem "Dayı biz gidiyoz"dedi.
Bana hiç küsmemiş,sanki o msjlarla hiç kavga etmemişiz gibi samimi davranınca iyice bana cesaret geldi ve İremi'min başını iki elimin arasına alıp o tertemiz alnından bitane öptüm."Dur napıyon" diyip tepki verdi ama öptüm.
Odadan çıkıyor gibi oldu ama çıkmadı.Kapıya yakın duruyordu,yürüdüm üstüne kaçmadı.
Ve ben bu kez ne yaptım..?
Önce alnını sonra yanağını...
Dedimki "ANA! KAÇMIYOR VALLAHA" :D
Hani İrem düşüncelerimi okuyor biliyorya..Ne biliyim dudağından da öpüyüm bari de iyice anlasın artık diyip dudağına doğru yaklaşınca VINNN
Benden sıyrılıp bi kurtuldu,
Odadan hışımla bir çıktı,
Tuğba'da arkasından :D
Nasıl çıktılar ama evden anlatamam.Dedim lan ben naptım?
Neyse bu dediğim olaya tam 4 buçuk yıl oldu ve o günden beri İrem'i hiç görmedim.Ama bendeki durum yani hissetmeler aynen olduğu gibi devam ediyor. Ve geçenlerde yeğenim Gizem bana İrem'le görüşmediğini söyledi,
"Yaramaz o sana Dayı boşver ben de görüşmüyorum zaten" dedi.
İçin için yeğenime buğuzlansamda haklı çıkma olasılığı olduğundan içimden kızdım.Çünkü bendeki hissettiğim kadın teni İrem yada bir başkası olmayıp,bu durumun
Benim psikoz hastalığımın bir etkisi, dokunsal halisünasyon vb.gibi birşey olması %50 muhtemel.%50 diyorum çünkü devam eden ve bende var olan bir bayan dokunuşu var.
Hatta ve hatta bu bendeki sadece İrem değil.Birden çok eşim var benim.Bendekilerden biri de o kesin dediğim komşumun kızını konfetilerle alıp götürdükleri,evlendiği ve annemin dediğine göre birde bebek doğurduğu gerçeği de yok değil.Bence o da %50 ihtimal.Çünkü gözlerimle görmedim.
Daha örnek var da neyse :)
Diyeceğim o ki;
Boşu boşuna sevmeye devam edip kalbimi yorup farkında olmadan kalbimi ruhumu iyice hastamı ediyorum,
Yoksa hastalık dedikleri şey aslında manevi alemimin anlatılması güç ama biraz daha sabredersem yaşayacağım ve artık dokunup görüp duyabileceğim İremimmi?Gerçeğimi hastalık olarak kabul edip onu üzmek ve onu her üzdüğümde kavuşacağımız günün uzaklaşıp,aslında beni gerçekten seven İremi'min elinden birşey gelmemesimi..?
Ona kızgın olmaktamı haklıyım sevmektemi.?
Yoksa onu unutamamaktamı haksızım...?

@MUSTAFA3882, Kardeş sen çok ağır hastasın kesinlikle yatarak tedavi görmen lazım gerçeklikle bağın tamamen kopmuş kendi düşünce ve doğrularına sarsılmaz ve sorgulanamaz şekilde inanıyorsun zihnin sana alternatif bir gerçeklik oluşturmuş hangi olay olursa olsun ne konuşulsun veya anlatılsın sen onu kendi gerçekliğine uyduracak şeyler bulup ona uyduruyorsun ve uyduracaksın ilaç tedavisi alman şart kendi başına bu durumu aşamazsın

Hani televizyona haberelere çıkıyor ya bana aşıktı başkasının yanında görünce öldürdüm vb işte Allah korusun senin durumunda ki kişiler onlar belkide kızın hiç haberi bile yok alakasız şeylerden anlam çıkarıyorsun.

Belki bana kızacaksın bak bu kadar olay var ben kafamda kurmuyorum diyeceksin ve ben ne dersem veya burada başkaları ne derse inanmayacaksın ama bunları yazarak ne karım var seni tanımam etmem yıllardır şizofren oğlumla beraber yaşıyorum ve bu forunda pisikoz hastası bir çok kişiyle sürekli konuşuyorum kesinlikle ağır bir atak halindesin.

Allah yardımcın olsun ve şifanı versin Amin.

@MUSTAFA3882, Bundan kurtulmak için öncelikle iyi bir doktor bulmak. Daha sonra doktora her şeyini hiçbir sır saklamadan anlatmak.Doktorun dediklerine verdiği ilaçları kullanmak.Başka da bir çare yok maalesef.

Neyse vazgeçtim arkadaşlar bu durumdan kurtulmak istemiyorum. Yalnızlık zaten en güzel şey.
İnsan vicdanıyla arada bir de olsa baş başa kalmalı.Ben zaten yalnız değilim.Hem yalnızmış gibi rahatım hem de kocaman bir ailem var.
Er yada geç RABB'İM beni hiç yalnız bırakmayan canım eşlerimi bana gösterecektir yaşatacaktır. Sabrımın karşılığını bu dünyada da ahirette de verecektir.
"ALLAH'A GÜVEN" ve "ONLAR HASTALIKTA DA SABREDERLER" ayeti kerimesini hiç unutmadım unutmayacağım.
Bana cevap verip yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.ALLAH hepinize şifalar versin sıkıntılarınızdan kurtarsın selamete çıkarsın iyi akşamlar

@NewDay, Benim hastalığım da bir kadına aşık olmakla başladı.

Ben de kısmen arkadaşın anlattığı gibi hisler içerisindeydim.İlaca başladıktan sonra ben neler düşünmüşüm diye kendimden utanmıştım.

Üst Alt