Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göreve ne zaman başlayacağız?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
EKPSS sonucu atamalar gerçekleşti evraklar teslim edildi şimdi süreç nasıl işleyecek bilgisi olan var mı ? Daha ne kadar bekleriz göreve başlamak için?

adalet bakanlığında evrakları teslim ettikten sonra benim başlamam 4 ay sürmüştü. kurumdan kuruma değişir, mesela meb şu aralar göreve başlamak için aramaya başlamış. sabredip bekleyeceksiniz.

Bu uzun sure beklemeler ekpss icin mi gecerli normal alimlar iki hafta falan suruyor diye biliyordum iki gun sonra bir ay olacak tercih uzadi tercihin aciklanmasi uzadi insallah buda daha fazla uzamaz korku icinde herkes sahsen ben cok tedirginim aksilik olur diye insallah bir aksilik olmadan baslariz

Aynen ben de tedirgin bir şekilde bekliyorum sen hangi kurumu kazandın

Halk sagligi kurumu memur onlisans olarak girdim

Arkadaşlar gereken evrakları teslim ettiniz ve problem olmadıysa rahat olun bişe çıkmaz

sarasota abi benim ve bir kac arkadasin daha raporunda calisabilrcegi alanlar kismi bos o yuzden korkuyorum simdi cok zor durumdayim pskolojim iyice bozuldu birde sureci uzatip tekrar rapor isterlerse iyice zorlasir isler

Eskiden rapor yenileme sil baştan oluyordu sanırım yeni bir düzenleme oldu duyumlar almıştım böyle küçük problemlerde il sağlık müd.lüğü yardımcı oluyor yani raporda düzenleme yapılabiliyor

Istihdam işaretliyse oda olur

İstihdam kisminda evet yaziyor sadece calistiralamayacagi alanlar kismi bos

Tamam yeterli o kısım daha çok mebde hizmetli olarak atanan arkadaşları ilgilendiriyor yani efor gerektiren ağır işleri yapmamak yada amire açık kapı birakmamak için o kısım yaźılıyor

Tesekkur ederim rahatladim biraz abi peki ne kadar surer bu sessizlik ne zaman baslariz tahminen

Kardeşim bukadar beklediniz biraz sabır bir hafta on günü geçmez çağırmaya başlamışlar zaten

Peki abi insallah kimse sorun yasamaz bu surecte tesekkur ettim.tekrar.

benım raporumda çalışabilir yazısı yok.. çalıştırılamayacağı alanlar kısmı ise boş.. ama raporum sürekli.. bakalım bekleyip göreceğiz.

Ekpss ile Evraklarını teslim edip göreve başlama tarihi belli olan var mi?

Göreve başlama Tarihi Belli Olanlar var mı?

biyerden duymuştum kesin mi bilmiyorum ama manisa belediyesi 26 eylül de iş başı yapacakmış

2-3 Ayı buluyor ve bu kurumdan kuruma değişiyor.
Özelde çalışıyorsanız devam edin son ana kadar (işten çıkacağınızın bildirimini yaparak)
Çalışmıyorsanız keyfinize bakın daha 1 yıl tatil yok (mazeret izinleri hariç)
Ve hepinize hayırlı olsun.

Ne yaptın dayı 2 3 ay Allahın izniyle en geç ekim 15 de görev basindayiz

Kasım 15 daha makul özellikle kamu hastanelerine atananlar için

2014 te yakınım başladı eylülde atanıp kasımda başlamıştı referansım o başka bildiğim bi durum yok

cagribekar o zamanki yerleştirme ler şimdikine göre daha geç olmuştu o bakımda sarkmıştı

Zamanın Ötesinde
Rezber# Arkadaşlar keşke evraklarınızı teslim etmeden önce doktorunuzdan durum bildirir raporu alsaydınız o zaman hiç sorun çıkmazdı size ben öyle yaptım

bedirrr sorun çıksaydı evrakları teslim ederken yetkili kişi tekrar rapor isterdi.. çoğu kişiden istemiş zaten..

Uzun bekleyişler bitti! Pazartesi işe başlıyorum şükür.

Nihayet uzun bekleyisler bitti. Pazartesi isbasi :)

hayırlı olsun hangi kurum ve şehir tanışmak isteyenler olabilir ;)

Hepinize tsk ederim. Il ozel idare :)

Gokhan karabuke mi atandin :) yakiniz xd

Üst Alt