Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçtiğimiz hafta 8 kişi birden sessiz sedasız bir anda kadroya alındı. Nerede adalet?

black bishop

Aktif Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
28
bir yıldan fazla süredir akparti yönetimindeki bir belediyede taşeron personel olarak çalışmaktayım ve burada edindiğim en büyük deneyim 657 ye tabi olabilmek için sınavlara mınavlara değil sağlam torpile sahip olmanız bakınız geçtiğimiz hafta 8 kişi birden sessiz sedasız bir anda kadroya alındı yani siz siz olun okumayın sağlam bi torpil bulun sonrası gelir.

Bu zamanda torpil var mıdır?

Torpil morpil bilmem yapanlarda zarrap gibi olur sonu😐

bence hayatta en güzel şey bileğinin hakkıyla iş bulabilmek bence gerisi boş

torpilin kıralı var yeminle hayattan soğudum bunuduyunca o başkana kusarcasına küfredesim geliyor ...

Yalnız06 torpil her zaman vardır. Ve bu tip haberlere şaşırmyorum.

Alain Delon @Alman Nerede varmış torpil, o eskidendi

Erdal nerede yaşıyorsun :) hamilikart yakinim olur hep vardı. Siyasi gücü kullanarak hak etmeyen Kişiler hak etmedikleri yerlere gelebiliyor. Yazık!...

Torpil olsa sence reklam yaparak mı yapar. Sessiz sedasız yürür bu işler. Baştakiler kendi adamını alır. Örnek istiyorsan konu başlığını açan arkadaşın örneği. Pembe gözlükler ile bakma bence. Torpil olacak olsa açık açık torpille aldık diyecek halleri yok.

😀 yazdıklarını okuyunca gülüyorum Alman
Rüşvet var mı? parayı mı bastırıyor lar zarrap gibi

@yalnız emin ol torpilin allahı dönüyor kurumlarda adamın varsa kral sensin .

asıl torpilsiz birşey olmuyor ülkede

sanki adam isveç te yasıyor nerede yasadıgının farkında değil

bu ülke bu konuda dünyanın en adi ülkesi ,din kitap filan hak getire herkes kendi yandaşlarını kayırıp diğerlerini düdükleme peşinde

yalniz06

Yanlis anlama ama,Bos yasiyorsun...Baskente yasiyorsun ama bihabersin dünyadan.Torpilin,Rüsvetin belgesi olurmu? Ben Ak partile degilim ama konuyu acan arkadas sende iyi bilirsin ki,kim gelirse gelsin,torpil hep vardi ve olacakta.

Egitim sart...

ben gerçekten çok iyimsermişim :S

https://www.engelliler.biz/forum/en...emur-yerlestirmesi-mart-ta-2.html#post1911665 konulu tartışmadan alıntırdır ;

1100 adet diyanet, 300 adet MEB, 600 sağlık bakanlığı, ne kaldı geriye? 500..onu da nokta atışıyla el altından hallederler..sen şimdi 90 puan aldım diye sevinme..neden? kontrol yok denetim yok.. felanca ensesi kalın da 90.99 almış kardeşim..nerden bileceksin??

adamlar halen rüya görüyor.. bizzat ösym sitesinde 2 mayıs yazıyor işte.. sen daha neyin peşindesin..maaşlar dolarla mı yatıyo sizin.. maaşlar gün be gün eriyor.. halen goygoy peşindesiniz.. sanki bana babasının hayrına kontenjan açıyorlar.. hepsi kocaman bir tiyatro işte..

@seyyaheto
@Smilemisty

siz yine de bi deneyin bakalım ösym başkanını arayıp kurayı mart ayına çekin madem bu kadar ilgili ve bilgilisiniz

bu arada ben 5 yaşımdan beri izliyorum oynayan filmleri.. daha öncesini de kitaplardan okuyorum..bizim hesaplaşcağımız yer bu saçma sapan maddi dünya değil.. mahşerdir, ahirettir..

@yalniz06
kızkaçırandır o; torpil olsa duramazsın!

@hopeless73
gelsene madem, burası çok güzel..

yalniz06

hay zarrap kadar taş düşsün kafan hemi sen hangi dünyada yaşıyon cahil herif ???

valla dostum burası türkiye hiç şaşırmadım ben normaldir bu ülkede eğer dayın varsa herşey mümkün.....

Mülakat olsa ne... olmasa ne. Belediyeler zaten torpil imalataneleri.. Parti işi olan heryerde torpil vardır. Ekpss de var torpil. Yok diyen ya âvamdır yada polyana.. sınav sonuçları puanları elektronik ortamda açıklanıyo arkadaşım. 70 alan bi millet vekili yiğeninin puanı, 90 olarak değiştirilemez ösym sisteminde diyebilir misin bana? Hani denetim var mı? Sen şimdi bu ülke de adalette vat dersin.

Arkadaşlar siz neden akp nin hata torpil yolsuzluk yapabileceğini düşünmüyosunuz? Bakın yapıyodur demiyorum, yapabilme ihtimalinden bahsediyorum. Yani o denli taparcasına bi kitle var bu insanları anlayamıyorum.

torpilin hat safhada olduğu bir dönemdeyiz maalesef.

Bugün başbakan torpili kaldırcaz bilmem kaç kadrolu alcaz diyor,yahu torpili yapan yine chp mi allah aşkına.

Senin hakkını gasp etmekte üstüne olmayan insanlar o makamlara yakışmıyor maalesef.

@Smilemisty sen kendini yorma kardeşim engelli ötv durumundan sonra yarabbi şükür diyene hiç bir şey anlatamazsın,ta ki aradan zaman geçip anlayana kadar. O zamanda işin kolayı bulunmuş biz yapmadık chucky yaptı kandırıldık.

Milletimiz ne yazık alışmış haklarıyla ruhlarıyla teslimiyetçi olmaya.

Diyorum ya Başbakan torpili kaldırcaz diyorsa 15 yıllık saltanatın torpili var ettiği bilincindeler,

Kaldırcaz demeleride iki katına çıkarmaları anlamına geliyor :))

@yalnız06 ataması yapılanların hemen hemen hepsini tanıyorum ne gazi nede şehit yakını godaman yakını olduğunu kesin ama ..

PoleStar
gazi yakını değil emin ol atananların hepsini tanıyorum ..

Üst Alt