Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmişteki ödediğim araba vergilerini geri almam mümkün mü?

aslan_55

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
mrb arkadslar 2004 yılından beri arabamın vergisini ödüyorum . yeni ehlitemin roprurunu verdim vergiden muaf oldum şimdiye kadr ödediğim vergileri geri alablirmiyim yardımcı olursanız sevirnirim tşkler

başımdan geçeni anlatayım .ikinci el bir otomobil aldım .bir yılda iki MTV ödemem gerekirdi .bir yıl sonra aklıma geldi .engelli raporumun fotokopisini ve araçla ilgili tüm bilgileri maliye de ilgili gişeye ibraz ettim .bir iki işlemde .yaklaşık 10 dk .borcumun olmadığını bildirdiler .

5 yıl ödedğim vergiye bnde geri alablirmiyim acaba öle bişey varmııı arabamı yeni vergiden muaf ettiler geriye dönük verdiğim vergileri geri alınırmı

eğer , otomobilini almadan önce engelli raporun var idiyse maliyeye danışmak lazım .raporun yeni ise sanmıyorum .ama rapor almadıysan ve aracı engelli olduktan sonra aldıysan ve belgeleyebilirsen gene maliye ye danışmak lazım .zamanın olursa denemeye değer .

Üst Alt