Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece çamaşır makinesi çalıştırmak kanunen yasak mı?
Çöp dökmeye çıkacaktım. Bir baktım daire kapısının önünde masmavi renkte muhabbet kuşu. Ölüydü galiba dokunamadım bile. Başka bir komşudan rica ettim aldı olduğu yerden ölmüş bu dedi. Yüzde 99.9 alt kattakiler bıraktı.
sen kanunen yasak mı diye soruyorsun adam gecein 4 de tepemizden ucak kaldırıyor bina titriyor 2 yıldır burnumuzun dibindeki inşaat uygu denen bişe birakmadı haftasonu dahil aramadığımız yer kalmadı hepsi bir birine yönlendiriyor belediye dior biz karışmıyoruz bakanlık dior biz karışmıyoruz camaşır makinası altına titreşimengelleyici lastikler var onlardan koy
Bal gibi duyulur ben bir alt katımda babamın sabah tam 6 da kurduğu alarmı bile duyuyorum çamaşır makinası nasıl duyulmasın. Çamaşır makinası sessiz olsa bile son andaki sıkma moduna geldiğinde sesli çalışır. Gündüz kullandığınız için gündüz sokak, tv vs değişik seslerden dolayı farketmiyorsunuz galiba. Ama gece herkes uyuduğu için gece sessizliğinde kabak gibi duyulur. Kapiş !?