Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece araç kullandığım için ceza yazdılar. Nasıl iptal ettirebilirim?

wave63

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

Monoküler sürücü ehliyetim var.
22/02/2014 tarihinde gece araç kullandığım için ceza yazdılar bu cezayı nasıl iptal ettirebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

biraz daha konuyu açarmısınız? gerekçe nedir gece ceza yazmıyorlar monokülere biraz konuyu aç ne dedi gözlüklü mü gözlüksüz mü ?

Normalde monokülere gece sürüş yasağı ve sticker zorunluluğu kalktı.
Her yıl göz hekiminden rapor alınması zorunlu,ceza rapor eksikliğinden olabilir mi?

selamlar ehliyetinizi kaç yılında aldınız ve aldıktan sonra her sene ehliyet alabilir diye sağlık raporu aldınızmı daha doğrusu şu an elinizde 2014 e dair bir sağlık raporu varmı en son nezaman sağlık raporu aldınız

monoküler

Mersin Il Emniyet Mudurlugu (mersinbilgi@egm.gov.tr) Kişilere ekle 13:15 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
Kime: ferdioral@hotmail.com
mersinbilgi@egm.gov.tr
Sn. Ferdi ORAL

Müdürlüğümüz kurumsal e-posta adresine 03/07/2014 tarihinde göndermiş olduğunuz ve ilgisi nedeniyle 16/07/2014 tarihinde Müdürlüğümüz Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Halkla İlişkiler Büro Amirliğine gönderilen, bilgi edinme başvurunuzla ilgili olarak;

Başvurunuzda belirtmiş olduğunuz gece sürüş yasağı ve etiket yapıştırma zorunlulukları ile ilgili 7. ve 8. maddelerinin, Danıştay 8. Dairesinin 14.05.2008 Esas No: 2006/6384-Karar No: 2008/3514 sayılı kararı ile iptal edildiğinin anlaşıldığı hususlarını;

Bilginize rica eder, iyi günler dileriz.

-----------------------------------------------------
Mersin Il Emniyet Mudurlugu

Güncel bilgiyi paylaştığınız için teşekkürler Ferdi.

bağlı bulunduğunuz trafik şube müdürlüğüne önce sözlü daha sonra yargı yolu açık şuanda birçok görevli arkadaş bunu bilmiyor ben mersin trafik şube müdürlüğünden yazı alıp ruhsatta taşıyorum birde sağlık raporumun bir nüsasını ruhsatta bulunduruyorum acaba size gece araç sürdüğünüz içinmi yoksa sağlık raporu içinmi ceza yazdılar geçmiş olsun kardeşim

Yineee monoküler vakası

SLM lar arkadaşlar iyi forumlar
Bu kararın iptalini ya biz tek görüyoruz yada biz anlayamıyoruz trafik polislerini. 1 saat evvel çevirmeden geçtim polis arabayı bağlayacağını ve ceza uygulanacak dedi nedeni ise gece araç kullanmak. Diyorum bu iptal olmuş inanmadılar. Hemen telefondan açmak istedim adobe programı olmadığı için açamadım fakat forumdaki bi kaç arkadaşlar sağolsun yazının bi kısmını kopyalamıştılar onu çıkardım telefonu verdim memur arkadaş kendisi okudu dedi bu şahsi kişi yazmış tabi o konuşma arasında yorumlarıda okuyor.Velhasil sonuç memur arkadaş kendi düşüncesiyle bi daha gece araç kullanma dedi ceza faşanda yazmadı ama bu tür vakalar ne zaman bitecek yada emniyete değilde valiliğe bi dilekçe ve danıştay kararını iliştirip verilirse ve dilekçedede bu danıştay kararını bütün trafik emniyet birimlerine bildirilmesine arz edilirse sizce nasıl olur cevağlarınızı bekliyorum TŞKLER

Ben olsam emniyet'e gidip "gece araç kullanım kısıtlaması bulunmamaktadır" vb. bir yazı alır, ıslak imza ve kaşeyi de bastırır, her zaman yanımda taşırdım.

Üst Alt