Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford transit marka ticari aracı binek araca çevirtip ÖTV'den muaf alabilir miyiz?

kbrdlvr35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar, ben yeni kayıt oldum ve önemli bir durumum var acilen de cevaba ve yardıma gereksinimim var. Benim kardeşim 26 yaşında % 95 bedensel engelli ve biz onun için bir araç almak istiyoruz. Araştırdık ama tam olarak kesin bilgileri kimseden alamadık. Biz ford transit tarzında genişçe bir araç istiyoruz ki rampalı olarak kardeşim binebilsin. Annem de kardeşimle ilgilenmekten bel kayması var. Ama bu tip araçlar ticari olduğu için yararlanamıyormuşuz indirimden. Sadece binek otomobillerde yararlanabiliyormuşuz. Sizin forumunuzda bir bilgi okudum. "Ticarilerin bineğe çevrilebilmesi ve sonradan indirimli alınabilmesi" hakkında bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Babamın telefon numarasını verebilirim irtibat sağlanması için. Acilen cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederiim.

ben kayseride sordum aracı normal fiyattan alıyormuşuz ama senelik ödenen vergiden muaf oluyormuş bu konuyu daha detayı bilen arkadaşımız varsa paylaşırsa bende daha detaylı ögrenmiş olurum

Üst Alt