Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Fluanxol Depot kullanan var mı?

Reyhanman

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
Fluanxol depot iğne kullanıyorum 2 haftada 1
Bu ilacın yanında antidepresan olarak cipralex 20mg ve akineton kullanıyorum

Benim merak ettiğim fluanxol kullanıp yanında akineton kullanmayanın olup olmaması

2 gün önce fluanxol iğne aldm
Durgunlaştım, iştahım kesildi, mani değilim depresifte sayılmam

Neşe de yok korku da
aşırı sakinim son 2 gündür

Böyle olmak iyi bişey mi anlamadım
İnsanlarla Daha az konuşuyorum Aklıma o kadar sohbet edicek fikir gelmiyor

doktorların istedikleri de tam olarak bu. dopamini baskılayarak psikoza girmemizi engelliyorlarmış doktor öyle söyledi hatta bir kere anti depresanımı bu yüzden kesti.
fluaxolu 4 kere kullandım yanlış hatırlamıyorsam ama etkisini hatırlayamıyorum. bende de konu açılmadıkça konu açmam öyle sessizce dururum aklıma bir şey gelmiyor konu açarlarsa konuşurum buda herhalde bir yan etki

@Pickle, Teşekkürler arkadaşların yorumlarından sanki kriz anında vurulan bir iğne gibi algıladım.

@kara duman,
Benim doktorum olanzapine ek olarak sesler arttığında yılda bir olarak vurdur diyordu , vurdurduğumda bir yıl birşeyim kalmıyordu tabi olanzapinin de etkisi vardı. Ama 1 yıl vurdurmadım olanzapinin de dozunu azalttık sesler yüksek bir şekilde geri döndü şimdi aynı firmaya ait düzenli clopixol Depot kullanıyorum sesleri baskılıyor ama tamamen kesmiyor durum bundan ibaret hocam. Genellikle alevlenmelerde daha çok işe yarıyor diye biliyorum.

@kara duman, abi biraz sorun yaşadığım bir dönemdi 2 haftalık aralıklarla 2 iğne olmuştum aradan uzun zaman geçti tekrar aynı olunca tekrar 2 defa vurmuşlardı. o zamanlar sormazdım reçeteyi yazarlardı ilacı alır gelirdim onlar enjekte ederlerdi. son yıllarda tekrardan akifaz depo vuruyorlar artık ,fluaxol hiç yazılmadı son 4 5 yılımda

Üst Alt