Merhaba. Yaklaşık %82 olarak fiziksel engelli gözüküyorum raporumda ve tekerlekli sandalyem var. Parapilejik olarak gözüküyorum raporumda ve sorun sadece bacaklarımda, üst vücudumda bir problem yok. Destekle ayağa kalkıp işlerimi halledebiliyorum, ayakta durabiliyorum ancak uzun süreler yürüyüş yapamıyorum veya ayakta uzun süre kalamıyorum. Son birkaç haftadır iş arıyorum ancak başvuru yaptığım ilanlardan asla geri dönüş alamadım. Maalesef yakın zamanda üniversiteyi bazı sağlık sorunlarımdan dolayı bırakmak zorunda kaldığım için üniversite diplomam yok, lise mezunu olarak gözüküyorum. İŞKUR'da sisteme kaydoldum ancak 1 haftadır kişisel durumumda engel raporum hala ve hala onay bekliyor. Zaten sistem de çok kötü anladığım kadarıyla. Birkaç defa danışmanımdan randevu da talep ettim ancak geri dönüş yapıldı mı onu bile bilmiyorum sistemin arayüzü oldukça kötü olduğu için. Kariyer.net'te de şansımı denedim bir iki haftadır ancak hiçbir şey bulamadım. Nasıl ilerlemem gerekiyor bu süreçte?
Teşekkürler.
Gönderiyi yanlış başlığın altına açmışım fark etmeden, silmeyi bulamadım. Mümkünse taşınabilir mi gönderi acaba?
Teşekkürler.
Gönderiyi yanlış başlığın altına açmışım fark etmeden, silmeyi bulamadım. Mümkünse taşınabilir mi gönderi acaba?