Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Felç, obezite, şeker, görme kaybı vb. durumlar için hangi oranda rapor veilir?

Mufa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben ÖTV indiriminden faydalanmak ıstıyorum annem ıcın rapor alıcam

annemın sol tarafı felç yardım almadan ayaga kalkamıyor yuruyemıyor
aşırı obez
ayrıca 2008 yılında safra kesesı alındı ve karacıger amelıyatı oldu
şekeri var ve her gün 4 kez insulin vuruyor

rapor muracatımı yaptım henuz bıtmedı

psıkıyatri bunama yazmış
gözlerinde görme kaybı var bır kısmı ödemden dolayıymış ortepedi tetkik koydu ve yazı yazdı ne anlama gelıyor bılmıyorum

genel cerrahi şimdi sağlam yazıcam cunku 2008 yılındakı raporlarını getırmek zorundasınız dıye yazdı onlarıda tedarik ettim ama doktor cıkmıştı gosteremedım

sizce rapor yuzdemız kac olur tahmınen yardımcı lursanız sevınırım saygılarımla raporun su an kı hali ekte yer almaktadır

muhtemelen 90 alabilirsiniz diye düşünüyorum

İnşallah aslında hiçte hevesim yok boyle durumdan ama kardeşlerim için belki faydalanırlar diye inşallah alırız ama muğla devletteki doktorların yaklaşımı hiç hoş değildi umarım olur ayrıca rapora özürlülük durumu belirlenmesi yazdım ötv vs yazma dediler umarım bi yanlışlık yoktur rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

ötv ibaresi bulunmak zorunda mı raporda bazıları ötv yazma gıcıklıgına 89 verırler dıyor bazılarıda ötv yazdırmazsınız faydalanamazsınız diyor bilgilendirebilecek bi arkadaşımız var mı?

Üst Alt