Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F32.1 hava değişimi aldım, birliğime döndüm. Sonrasında askerlik durumum ne olur?

Askerrrtr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkes merhaba ben bir aylık hava değişimi aldım ve birliğime geldim tekrardan beni komutan çağıracak mı çok sıkıntıdayım yoksa ben mi gideceğim yanına ve kesin olarak çürük alırmıyım lütfen beni aydınlatırmısınız abi sen herkese cevap vermişsin bana da verirmisin bilgin var sanırım sana zahmet abim @OğuzHan112

1 ay hava değişimi almışsınız, anladığımız kadar şikayetlerin devam ediyor?

Sorumlu birlik amirlerin kimse onlara hasta olduğunu söylüyorsun, onlar gerekli evraklarla beraber seni hastaneye sevk edecektir.

Muhtemelen hava değişimi tekrar edecektir, duruma göre 3. Hastane sevkinizde elverişli değildir raporu verilecektir..kesin diye bir şey buradan söyleyemeyiz, Büyük ihtimalle böyle olacak.

@Askerrrtr,

@OğuzHan112, olmama gibi bi durumu var mı peki abi kesin 3.de hava değişiminde kesin çürük verirler demi abi sağolasın cevap verdiğin için teşekkür ederim

Genel olarak 2 kez hava değişimi veriliyor 3.de muafiyet.. darlanacak bunalacak bir durum yok, biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var..hasta olan bir insanı ki bu çok belli oluyor zorla tutmazlar seni orada merak etme.

@Askerrrtr,

@OğuzHan112, abim Allah senden bin kez razı olsun çok teşekkür ediyorum hakkını helal et yarın gidiyorum hastaneye ve son bir sorum var doktor hava değişimi verdikten sonra komutan seni göndermiyorum iptal ediyorum hava değişimini diyebilir mi

Hayır öyle bir yetkileri yok.. Hekim ne karar verirse o karara uymak zorundalar..içini rahat tut

@Askerrrtr,

@OğuzHan112, abi bana 20 gün hava değişimi ve ilaç verdi f34.2 koduyla ama komutanlar bana kızdı bağırdı çağırdı 3. Ye gittiğimde çürüğü kesin alabilecekmiyim ne yapmam lazım

@Askerrrtr,

Hekim karar vermişse kimsenin kızmaya hakkıda yetekiside yok..3 hastane sevkinizde elverişli değildir raporu verilecektir...sedece komutanlarınız aksi yönde,yani askerlik yapabilir diye olumlu rapor tutarlar ise sürec biraz uzayabilir.. netice son kararı hekim veriyor, kanaatimce 3. hastane sevkinizde elverişli değildir raporu verilecektir.

Selamın aleyküm cümleten 20 günlük hava değişimi askerlikten düşer mi yani pskiyatriden alınan hava değişimi askerlikten düşer mi?

merhaba ben şuan hava değişimindeyim ama gittiğim konumları gittiğim yerleri askeriye takip edebilir mi beni takip etme imkanları gittiğim yerleri görme ihtimalleri var mı bilginiz varmıdır bu konuda

Üst Alt